"İçeride sigara içmek yasak" dediği için öldürüldü!

Küçükçekmece’de gece işlenen cinayetin ayrıntıları ortaya çıktı. Restoranda çalışan 20 yaşındaki gencin, sigara içmemesi için uyardığı müşterinin oğlu tarafından vurulduğu belirlendi.

Küçükçekmece Kanarya Mahallesinde gece saatlerinde meydana gelen cinayetin detayları ortaya çıktı. Alkollü mekana gelen bir müşteri, içerde sigara içmek istedi. Ancak çalışan Doğukan Aslan (20) ‘içeride sigara içmenin yasak’ olduğu uyarısında bulundu.

MÜŞTERİNİN OĞLU, MEKAN ÇALIŞANINI SİLAHLA VURDU

Müşteri ile Aslan arasında tartışma çıktı. Daha sonra mekan sahibi, çalışan ile müşteri dışarı çıkıp tartışmaya devam etti. Bu sırada müşteri oğlunu arayıp gelmesini söyledi. Motosikletle gelen müşterinin oğlu, silahla 20 yaşındaki Doğukan Aslan’ı vurdu.

GENÇ ÇALIŞAN, HAYATINI KAYBETTİ

Saldırgan kaçarken, Aslan kanlar içinde yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan genç hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis ekipleri incelemenin ardından şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

PANİK ANLARI KAMERADA

Öte yandan silahın patladığı sırada kaldırımdan geçen vatandaşların kaçış anları güvenlik kamerasına yansıdı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

"İçeride sigara içmek yasak" dediği için öldürüldü! ile ilgili etiketler Küçükçekmece cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.