Küçükçekmece'de kuaföre kanlı baskın: 1'i ağır 7 yaralı

Küçükçekmece'de bir kuaför dükkanı silahlı kişi veya kişiler tarafından kurşunlandı. Kuaför dükkânında bulunan 7 kişi de yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan bir kişinin de durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Korkunç saldırı 23.45'te İstanbul'un ilçesi Küçükçekmece Kanarya Mahallesi Şahin Caddesi üzerinde bulunan bir kuaförde meydana geldi.

Cadde üzerinde bulunan kuaför dükkanı, araba ile gelen kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kurşunlandı. Kuaför dükkânında bulunan 6 kişi yaralandı. Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulansla hastaneye kaldırdı.

1'İ AĞIR 6 KİŞİ YARALI

Olay yerine gelen polis ekipleri de çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak olay yeri inceleme çalışması gerçekleştirdi. Yaralanan 7 kişiden 19 yaşındaki S.G'. ninde sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olayı gerçekleştirerek kaçanlar için polis arama çalışması başlattı.


"ABİLERİNİ VURMUŞLAR"

Silah seslerini duyan bir kişi, "Berbere sıkmışlar tam olarak biz de bilmiyoruz. Saldırı erkek kuaförüne oldu. Aralarında hasımlık var. Abilerini vurmuşlar. Tam olarak biz de hepsini bilmiyoruz" dedi.

 

İHA

Küçükçekmece'de kuaföre kanlı baskın: 1'i ağır 7 yaralı ile ilgili etiketler İstanbul Küçükçekmece kuaför silahlı saldırı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.