Küçükçekmece'de kedi katliamı!

Küçükçekmece Yarımburgaz Mahallesi'nde meydana gelen bu olayda iddiaya göre Karaca Sokak'a gelen bir araç içinden inen kişiler ellerindeki poşelerini çöp konteynerine attı. Poşetlerin içinden 16 ölü kedi çıktı.

Küçükçekmece'de gerçekleşen bu korkunç olayda hayvan sever Esmanur Şaz şüpheli bir araçın boş arazideki konteynera yaklaşıp poşetler attığını gördü. Bunun üzerine merak edip bakmaya giden Esmanur Şaz poşetlerin içinde 16 kedi ölüsüyle karşılaştı.. O anları cep telefonuyla kaydeden Şaz, durumu polise bildirdi.

Hayvan sever Esmanur Şaz “Köpeklerimin ilacını almaya giderken, oradan geçiyordum. Tam çöp konteynerinin orada bir aracın yaklaştığını gördüm. Tanıdık bir araç olmadığı için dikkatimi çekti. Araç gittikten sonra çöp konteynerine yanaştım ve içine baktım. Tam 16 kedinin poşetlerin içinde ağızları bağlanmış ve zehirlenmiş şekilde atıldığın gördüm. Bir tanesi yaşıyordu fakat o da zehirlendiği için can çekişiyordu. Böyle çok vaka ile karşılaştım. Hayvanların o şekilde görüntülerini çektim. Birkaç arkadaşıma attım. Onlarda yetkili kişilere ulaştırdı görüntüleri. Daha sonra zabıta geldi. Kedileri topladı ve Kemerburgaz'a götüreceğini söyledi. Görüntüler sosyal medyada yayılınca birçok kişi aradı beni. Çevredeki bir okulun güvenlik kameraları var. Şuan onay bekleniyor. Kamera kayıtlarında kim olduğu belli olacak. Şuan belli değil. Herkes olabilir" dedi.

Polis, olayla ilgili çalışma başlattı.

Küçükçekmece'de kedi katliamı! ile ilgili etiketler Küçükçekmece kedi hayvan katliam sever
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.