Küçükçekmece'de cezadan kaçmak için ters yöne girdiler!

Küçükçekmece'de saat 21.00'de başlayan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle ceza almak istemeyen bazı sürücüler, kendileri ve başkalarının güvenliğini tehlikeye atarak geri geri gidip kavşağa ters yönden girdi. 

İstanbul'da haftanın son günü kısıtlamaların da başlama tarihi ile çakışınca ana  arterlerde trafik yoğunluğu yaşandı. D-100 Karayolu'nda Merter'den Avcılar'a kadar yan yollar ile birlikte büyük yoğunluk yaşandı.

Avcılar yönünde Florya Kavşağı'ndan sonra saat 20.00 sıralarında D-100 trafiğinde kısmen rahatlama oldu. Ancak, yan yola giren sürücüler bir türlü ilerleyemeyince saat 21.00'deki sokağa çıkma kısıtlamasına yakalanmamak için ne yapacaklarını şaşırdı.

Küçükçekmece'de cezadan kaçmak için ters yöne girdiler!

Küçükçekmece Köprüsü'ne kadar yan yola gelebilen bazı sürücüler, D-100'den katılım kavşağına tek tek sırayla gelerek geri gitmeye başladı. Yan yoldan D-100 karayoluna giren sürücüler kendileri ile bu yola girmek isteyen sürücülerin güvenliğini tehlikeye attı. Avcılar girişindeki denetim noktasındaki polisler, saat 21.00'i geçmesine rağmen sürücülere müsamaha göstererek yollarına devam etmelerine izin verdi. (DHA)

Küçükçekmece'de cezadan kaçmak için ters yöne girdiler! ile ilgili etiketler kısıtlama
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.