Küçük Zeynep'e kıyan caninin kan donduran sözleri!

Canavarın "Çıkınca" diyebilme rahatlığı, adalet sistemi tartışmalarını yeniden gündeme getirdi. Yetkililere sesleniyoruz: "Bu adam güneş yüzü görmemeli."

Okul yolunda pusu kurup eski sevgilisi Zeliha Ç.'yi yaralayan, kızı Zeynep'i (6) öldüren Mehmet Salik Mumcu pişkinliğiyle de vicdan kanattı: "Çıkınca anasını da öldüreceğim"

İstanbul Beylikdüzü’nde oturan Zeliha Ç., yaşadığı sorunlar nedeniyle 6 yaşındaki kızı Zeynep Seren’i de yanına alarak Balıkesir Edremit’e yerleşti. Zeliha Ç., bu yıl ilkokul 1’inci sınıfa başlayacak Zeynep’in Beylikdüzü’ndeki okuldan naklini Edremit Gazi İlköğretim Okulu’na aldırdı.

Anne kız önceki gün saat 08.30 sıralarında Gazicelal Mahallesi’ndeki okula birlikte giderken, bir otomobilden pompalı tüfekle 2 el ateş açıldı. Tüfekten çıkan saçmaların başına ve göğsüne isabet ettiği küçük Zeynep olay yerinde hayatını kaybetti, anne de bacağından yaralandı.

onu-degil-anasini-oldurecektimk-f3Aw1nSUKJt9JNkaWVVA

"SİZE 'BABA' DİYEN BİRİNE NASIL KIYDINIZ?' SORUSUNA YANIT: ÇIKINCA ANASINI DA ÖLDÜRECEĞİM

Gazete Habertürk'ten Mahmut Acaröz'ün haberine göre, olayın ardından kaçan zanlı Mehmet Salik Mumcu, polis tarafından Balıkesir’de gözaltına alındı. Kendisi gibi evli olmasına rağmen kaçırdığı Zeliha Ç.’yle birlikte yaşadığı ve 1 hafta önce darp edip sokağa attığı iddia edilen Mehmet Salik Mumcu emniyetteki işlemlerinin ardından yoğun güvenlik önlemleri altında Edremit Adliyesi’ne sevk edildi. Çelik yelek de giydirilen zanlı, gazetecilerin “Neden öldürdünüz? Size ‘Baba’ diyen birine nasıl kıydınız?” sorusu üzerine “Çocuğu öldürdüğüm için pişmanım. Onu değil, anasını öldürecektim. Çıkınca anasını da öldüreceğim” dedi.

20170927-2-25965973-26259127-webbKYXmVeHfUOPmoG3BtF4Kg

6 YAŞINDAKİ ZEYNEP'İN CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ

Babası Feray Çeliksoy ve yakınları tarafından teslim alınan çocuğun cenazesi, Balıkesir Paşaalanı Mahalesi'ndeki Paşa Camisi'ne getirildi.

Burada taziyeleri kabul eden baba Çeliksoy'un ayakta durmakta güçlük çektiği gözlendi. Yakınları tarafından teselli edilen Çeliksoy, cenaze namazı sırasında gözyaşlarını tutamadı.

Zeynep Çeliksoy'un cenazesi, burada kılınan namazın ardından Çınarlıdere Mezarlığı'na defnedildi.

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.