Küçük Zeynep feci şekilde can verdi! Geriye bu görüntüler kaldı...

Bursa’da ekmek almaktan dönen 8 yaşındaki Zeynep Aslan'a ehliyetsiz sürücü M.K.'nin (17) kullandığı kamyonet çarptı. Küçük kız kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Kaza, dün Gürsu ilçesi 35’lik Yol’da meydana geldi. Ekmek alıp evine dönen Zeynep Arslan'a yolun karşısına geçmek istediği sırada, aniden yola çıkan 16 ADL 896 plakalı kamyonet çarptı. Ağır yaralanan Zeynep, gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından Kestel Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Zeynep, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Küçük Zeynep feci şekilde can verdi! Geriye bu görüntüler kaldı...

17 yaşındaki ehilyetsiz sürücü M.K., polis ekiplerince gözaltına alındı.

Küçük Zeynep feci şekilde can verdi! Geriye bu görüntüler kaldı... - Resim : 2

Kaza anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde kaldırımdan koşarak yola inen Zeynep’e kamyonetin çarpması yer alıyor.

Küçük Zeynep feci şekilde can verdi! Geriye bu görüntüler kaldı... - Resim : 3

GERİDE ALDIĞI EKMEK, YEDİĞİ KRAKER İLE TERLİKLERİ KALDI

Öte yandan kazanın ardından yol kenarında kalan küçük kızın terlikleri ile aldığı kraker ve ekmekler görenleri kahretti.

 

Küçük Zeynep feci şekilde can verdi! Geriye bu görüntüler kaldı... ile ilgili etiketler kaza Bursa zeynep ehliyetsiz sürücü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.