Küçük yaşta çocuğa silahla tecavüz etti ve videoya çekti!

Danimarka'nın Ishoj şehrinde bulunan Ercan Çiftçi adlı şahıs, yaşı küçük bir erkek çocuğuna silah zoruyla tecavüz ettiği ve videoya çektiği gerekçesiyle gözaltına alındı. 30'a yakın suç kaydı bulunan ve tehlikeli bir yapıya sahip olduğu ifade edilen Çiftçi, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde bulunan Türklerin, Danimarka'da meydana gelen yüz kızartıcı bir olay nedenyle büyük üzüntü yaşadıkları öğrenildi.

KÜÇÜK YAŞTA ÇOCUĞA TEHDİTLE TECAVÜZ ETTİ

Danimarka'yı ayağa kaldıran olay, iddialara göre, Ishoj şehrinde meydana geldi. Danimarka'nın en yüksek tirajlı gazetesi Eksta Bladet'den Sune Fischer'in haberine göre, İshoj şehrinde yaşayan 28 yaşındaki bir Türk, küçük yaşta olan bir erkek çocuğuna silah zoruyla tecavüz ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı. Poliste sorgulanan ve tecavüzle ilgili somut deliller elde edildiği vurgulanan kişinin kimliğinin gizli tutulduğu görüldü. Ancak yapılan araştırmada, bu kişinin Ercan Çiftçi adlı Türk vatandaşı olduğu ve çeşitli suçlardan poliste yaklaşık 30 suç kaydının olduğu anlaşıldı. Çiftçi'nin polis ve savcılık soruşturmasının ardından tutuklanarak cezaevine yollandığı da açığa çıktı. Mahkeme heyetinin ayrıca çok tehlikeli biri olduğu gerekçesiyle tecavüz sanığının, Danimarka'nın yüksek güvenlikli cezaevine gönderilmesine ve kontrol altında tutulmasına karar verdiği de belirtildi.

TECAVÜZ İÇİN SNAPCHAT PROGRAMINDAN TEHDİT ETTİ!

Elde edinilen bilgilere göre, sanık Çiftçi hakkında dört ayrı suçtan iddianame hazırlandı. Bu iddianamedeki suçlara göre yargılanan Ercan Çiftçi'nin, geçtiğimiz şubat ayında kurbanını tehdit yoluyla cinsel ilişkiye zorladığı, isteğini yerine getirmezse, tecavüzüne ilişkin bir videoyu ailesine ve arkadaşlarına göndermekle tehdit ettiği ifade edildi. Sanık Çiftçi'nin iddianamede yazılanları da, snapchat adlı program aracılığı ile gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

SERİ TECAVÜZLERİ VİDEOYA KAYDETTİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Tecavüz sanığın Ercan Çiftçi yine iddianameye göre, Aralık 2019'da aynı küçük yaştaki erkek çocuğuna belirsiz bir zamanda tecavüz etmekle de suçlanıyor. Zanlının küçük yaşta erkek çocuğunu silahla tehdit ederek, onu bir daireye zorla sokarak burada tecavüz ettiği de mahkeme tutanaklarında yer alıyor. Yine savcılık tarafından hazırlanan iddianamede, Çiftçi'nin seri tecavüzleri kameraya kaydettiği gerekçesiyle, çocuk pornografisi bulundurmakla da suçlandığı mahkeme kayıtlarına geçtiği bilgisi alındı.

Küçük yaşta çocuğa silahla tecavüz etti ve videoya çekti! ile ilgili etiketler Danimarka Tecavüz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.