Küçük öğrenciden Demircan'a duygulandıran emanet...

Küçük bir öğrenci, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'a depremzedelere göndermek üzere oyuncaklarını teslim etti.

Ziyaretleri sırasında bir öğrenci elindeki poşetle Bakan Yardımcısı Demircan'ın yanına geldi.

Elindeki poşetten oyuncaklarını çıkartan öğrenci Demircan'a ''Elazığ'daki depremzede arkadaşlarımıza oyuncak götürdüğünüzü öğrendim. Benim de fazladan oyuncaklarım vardı. Bunları da depremzede arkadaşlarımıza verirmisiniz?'' dedi.

Küçük öğrenciden Demircan'a duygulandıran emanet...

Oldukça duygulandığı gözlenen Demircan küçük çocuğu alnından öptü.

İŞTE BİZİM KÜLTÜRÜMÜZ...

Bu işi kendisine bir vazife edineceğini belirten Demircan ''Bu emanetler kutsal emanet. Ne kadar güzel bir örnek. Ben Vakıflar Genel Müdürlüğü ile beraber çalışıyorum. İşte bizim kültürümüzüm esası paylaşmaktır, iyiliktir, bölüşmektir, vermektir. Bu küçük vakıfımız elindeki küçük malzemesi ile birşeyler vakfetti. Onu tebrik ediyorum. Allah hep ellerini açık, işlerini de kolay eylesin. Vermeye alışık ya, her şeyi iyi gidecek diye düşünüyorum. Bunu ben bir vazife ediniyorum. İnşallah bunları göndereceğim.'' şeklinde konuştu.

Küçük öğrenciden Demircan'a duygulandıran emanet... ile ilgili etiketler Ahmet Misbah Demircan Elazığ deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.