Küçük kız metrelerce havaya yükseldi

Tayvan’daki uçurtma festivalinde 3 yaşındaki bir kız çocuğu ölümden döndü. Dev uçurtma küçük kızın boynuna dolanarak metrelerce havalanmasına neden oldu. Korkunç anlar amatör kameralar tarafından saniye, saniye görüntülendi.

Tayvan’ın Hsinchu şehrindeki Nanliao Körfezi’nde bugün gerçekleştirilen uçurtma festivalinde 3 yaşındaki bir kız çocuğu büyük bir uçurtmanın boynuna dolanması ile metrelerce havaya yükseldi.

Çevredeki vatandaşlar tarafından açılan dev uçurtma şiddetli rüzgar sonucu aniden havaya yükselirken küçük çocuğun boynuna dolandı.

Çocuk, boynuna dolanan uçurtma ve şiddetli rüzgar sonucu yaklaşık 10 metre yükseklikte bir süre asılı kaldı. Çevrede bulunan vatandaşlar, rüzgarın şiddetini azaltması ile uçurtmayı aşağı çekerek, küçük çocuğu kurtardı. Yetkililer, çocuğun yaşanan olayda hafif şekilde yaralandığını, uçurtmanın boynuna dolanması sonucu hafif kesiklerin ve morlukların oluştuğunu aktardı.

Küçük kız metrelerce havaya yükseldi ile ilgili etiketler Çocuk kaza uçurtma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.