Küçük hayranı hayatını kaybetti.

Metin Hara ile yaşadığı aşkla gündem yaratan Adriana Lima, lösemi hastası küçük hayranı Duru’ya (11) Instagram’dan duygusal bir mesaj gönderdi.

Yaşadıkları aşkla gündem olan top model Adriana Lima ile yazar Metin Hara çiftinden duyarlı davranış! Yaşadıkları birliktelikle Türkiye kadar dünya basınında ses getiren ikili, aşklarını toplumsal bir mesaj için kullandı. 11 milyon takipçisi bulunan Adriana Lima, 11 yaşında lösemi hastası Türk hayranı Duru Apraş için paylaşım yaptı.

Ekran_Resmi_2017-10-28_21.41.30

BİR GÜN BULUŞACAĞIZ

Top model, Duru’nun hazırladığı, üzerinde isimlerinin yazılı olduğu kitap ayracını yayımladı. Toplumsal konularda duyarlı olduğunu her fırsatta gözler önüne seren Lima, paylaşımın altına ise “Bir gün seninle buluşacağım. Vazgeçmeyeceğim” mesajını yazarak Duru’ya destek oldu.

DURU DAHA FAZLA DAYANAMADI:

2 yıldır lösemi tedavisi gören ve yaşam sevinciyle gönüllerde taht kuran Duru Apraş bugün hayata gözlerini yumdu.

Ekran_Resmi_2017-10-28_21.41.54

Küçük hayranı hayatını kaybetti. ile ilgili etiketler adrianalima duruapraş metinhara
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.