Küçük Eslem şehitler için gözyaşlarına boğuldu!

Geçtiğimiz günlerde yaşanan patlamada Batman'ın Gercüş ilçesinde 8 askerimiz şehit oldu. 3 yaşındaki minik Eslem, 8 askerimizin cenaze törenini izlerken gözyaşlarına boğuldu. Sosyal medyada paylaşılan video kısa sürede binlerce kez izlendi.

Batman’ın Gercüş ilçesinde PKK’lı teröristlerin önceden yola tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı, zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirmesi sonucu meydana gelen patlamada şehit olan 8 askerimiz memleketlerinde son yolculuğuna uğurlandı. Askerlerin cenaze törenini televizyondan izleyen 3 yaşındaki minik Eslem gözyaşlarına boğuldu. O anları annesi kamera ile kayıt altına aldı. Sosyal medyada paylaşılan video kısa sürede binlerce kez izlendi.

Minik Eslem'in Osmaniye'de yaşadığı, evin en büyük çocuğu ve bir de erkek kardeşi olduğu öğrenildi. Küçük kızın annesi videoyu çekerken çok duygulandığını dile getirerek "Kızım çok duygusal özellikle bu tarz hassas konularda bizi şaşırtacak tepkiler verebiliyor. Videoyu çekerken onu sakinleştirmeye çalıştım. Annesi olmaktan çok guru duydum. Ayrıca şu an eşim işsiz ve ben yöresel ürünler satarak evimi geçindirmeye çalışıyorum. Minik kızım bunun da farkına vararak "Babasının neden evde olduğunu, babamı işten mi çıkarmışlar anne?" gibi sorular sorarak bizi zor durumda bırakabiliyor" diyerek ifade etti.

Küçük Eslem şehitler için gözyaşlarına boğuldu! ile ilgili etiketler eslem şehitler
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.