Küçük çocuk kazada öldü, mahalleli ayaklandı

Şanlıurfa'da 8 yaşında bir çocuğun öldüğü kazanın ardından ortalık savaş alanına döndü. Bölgede sürekli kaza olduğunu dile getiren mahalle sakinleri, lastik yakıp yolu saatlerce trafiğe kapattı.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine bağlı Adnan Menderes Mahallesi'nde karşıya geçmeye çalışan yabancı uyruklu Mecit Muhammed'e (8) plakası ve sürücüsü belirlenemeyen otomobil çarptı.

Necmettin Erbakan Caddesi üzerinde meydana gelen kaza sonrasında olay yerine giden 112 Acil Servis ekipleri, yaralı çocuğu Akçakale Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan Muhammed, müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Küçük çocuk kazada öldü, mahalleli ayaklandı

ÖLÜM HABERİ İLE MAHALLELİ AYAKLANDI

Küçük Muhammed'in ölüm haberini duyan mahalleli, bölgede sürekli ölümlü ve yaralanmalı kazaların yaşadığını belirterek, lastik yakıp yolu saatlerce trafiğe kapattı.

Polis ekipleri, bölgede güvenlik önlemi aldıktan sonra mahalleli ile yapılan görüşmenin ardından, itfaiye ekiplerince ateş söndürüldü. Yol tekrar trafiğe açıldı.

İHA

Küçük çocuk kazada öldü, mahalleli ayaklandı ile ilgili etiketler Şanlıurfa kaza isyan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.