Küçük çocuk Erdoğan'a söylediği sözle güldürdü!

Açılışını yaptığı okulda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla arayan TBMM Başkanı Binali Yıldırım, mikrofonu Nizam Efe isimli öğrenciye verdi. Öğrenci, “Ben Binali Yıldırım’ı çok seviyorum” dedi. Erdoğan’ın “Ama sen beni kıskandırıyorsun” cevabı üzerine Yıldırım da gülerek, “Baltayı taşa vurduk” yorumunu yaptı.

Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım, İzmir Karşıyaka’da hayırsever tarafından yaptırılan 32 derslikli Kaptan Altan Altay Altuğ İlkokulu’nun açılışına katıldı.

Okulun açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katılımıyla gerçekleştirildi.

Dört şehirle birlikte İzmir’deki açılışa da canlı bağlanan Erdoğan, Yıldırım’dan okul hakkında bilgi aldı. Bu sırada Yıldırım, Nizam Efe isimli bir öğrencinin Erdoğan’a sesleneceğini belirterek mikrofonu öğrenciye verdi. Öğrenci, “Ben Binali Yıldırım’ı çok seviyorum, onu televizyonda görüyorum” dedi. Binali Yıldırım, “Cumhurbaşkanı, cumhurbaşkanı” diye düzeltirken, Erdoğan da öğrenciye, “Ama sen beni kıskandırıyorsun” yanıtını verdi. Bunun üzerine Yıldırım, gülerek, “Baltayı taşa vurduk” diye konuştu.

Küçük çocuk Erdoğan'a söylediği sözle güldürdü!

YANGIN BÖLGESİNE BAĞLANILDI

Açılışta ayrıca okul bahçesinde fidan dikimi gerçekleştirilirken, İzmir’deki yangın alanına canlı bağlanıldı. Bağlantıda, 10 bin öğrenci ile 'İlk dersimiz orman' denilerek yangın alanında ilk dersin işlenmesi gösterildi.

Açılış törenine Yıldırım’ın yanı sıra eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi ve Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak da katıldı. İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, yaklaşık 20 okulu daha hayırseverlerin katkılarıyla açılacağını, 112 adet inşaatın da devam ettiğini belirtti.

Küçük çocuk Erdoğan'a söylediği sözle güldürdü! ile ilgili etiketler İzmir Binali Yıldırım Cumhurbaşkanı Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.