'Küçük Ceylan'ın son halini görenler gözlerine inanamadı! Şarkıcı Ceylan estetiğin dozunu kaçırdı

Kızı Melodi Bozkurt ve oğlu Yiğitcan Gürgen ile çekilen bir fotoğraf karesini Instagram hesabından paylaşan şarkıcı Ceylan'ın son hali ağızları açıkta bıraktı. 'Küçük Ceylan' lakabıyla tanınan Türk halk müziği sanatçısı Ceylan Avcı'nın yüzündeki değişim hayrete düşürdü. Yıllar içindeki değişimiyle dikkat çeken 48 yaşındaki şarkıcının yeni bir estetik operasyon geçirdiği iddia edildi. İşte geçirdiği estetik operasyonlarla bambaşka bir görünüme kavuşan türkücü Ceylan Avcı'nın şimdiki hali...

'Küçük Ceylan' lakabıyla tanınan 48 yaşındaki türkücü Ceylan'ın Instagram hesabından kızı Melodi Bozkurt ve oğlu Yiğitcan Gürgen ile birlikte yaptığı paylaşımı gündem oldu. Sık sık imaj tazeleyen ve son dönemde yüzündeki değişikliklerle dikkat çeken Ceylan'ın son görüntüsü şaşırttı.

OĞLU VE KIZIYLA FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Şarkıcı Ceylan çocuklarıyla birlikte yaptığı paylaşımına ''Ayakta duracak halim yokken ayakta duracak nedenlerim var benim. Çünkü ben bir anneyim.. Canım oğlum ve kızım sizi çook seviyorum ellerimiz hiç ayrılmasın inşallah.. ♥️'' notunu düştü. Ceylan'ın büyük değişimi ise sosyal medyaya damga vurdu.

'Küçük Ceylan'ın son halini görenler gözlerine inanamadı! Şarkıcı Ceylan estetiğin dozunu kaçırdı


YÜZÜNDEKİ DEĞİŞİM HAYRETE DÜŞÜRDÜ

Bir dönem adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı geçirdiği estetik operasyonlarla adeta bambaşka bir görünüme kavuştu. Eski halinden eser bile kalmayan Ceylan'a 'gençleşmişsin' yorumları yağdı. Bir zamanların 'Küçük Ceylan'ı şarkıcı Ceylan Avcı'nın yeni bir estetik operasyon daha geçirdiği iddia edildi.

İşte Ceylan Avcı'nın son paylaşımları...

'Küçük Ceylan'ın son halini görenler gözlerine inanamadı! Şarkıcı Ceylan estetiğin dozunu kaçırdı - Resim : 2

'Küçük Ceylan'ın son halini görenler gözlerine inanamadı! Şarkıcı Ceylan estetiğin dozunu kaçırdı - Resim : 3

'Küçük Ceylan'ın son halini görenler gözlerine inanamadı! Şarkıcı Ceylan estetiğin dozunu kaçırdı - Resim : 4

'Küçük Ceylan'ın son halini görenler gözlerine inanamadı! Şarkıcı Ceylan estetiğin dozunu kaçırdı - Resim : 5


CEYLAN'IN EVLİLİKLERİ

Ceylan ilk evliliğini kuzeni olan Erhan Bozkurt ile 1991 yılında yaptı. Evliliği sadece 1 yıl süren Ceylan 1992 yılında boşandı. Ceylan'ın iki çocuğundan ilki olan kızı Melodi bu evliliğinden dünyaya geldi. Ceylan ikinci evliliğini ilk evliliğinden 9 yıl sonra İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı ile yaptı. Ceylan ikinci eşi Ahmet Tatlı'dan 2002'de boşandı. Ceylan boşandıktan 4 yıl sonra bu kez meslektaşı Murat Kurşun ile 3. evliliğini gerçekleştirdi. Ceylan, türkücü eşi Murat Kurşun'da da aradığı mutluluğu bulamayınca 2007 yılında boşandı. Üçüncü evliliği 1 yıl süren Ceylan, boşandıktan 4 yıl sonra bir kez daha evlendi. 2011 yılında Güncal Tanören ile 4. evliliğini yapan Ceylan'ın bu ilişkisi de kısa sürdü. Ceylan son eşinden de 1 yıl sonra boşandı.

CEYLAN'IN KIZININ VE OĞLUNUN BABASI KİM?


Ceylan'ın kızı Melodi Bozkurt, Erhan Bozkurt ile yaptığı ilk evliliğinden dünyaya geldi. Ceylan oğlu Yiğitcan Gürgen'ı ise evlilik dışı dünyaya getirdi. İlk eşinden boşandıktan sonra Yıldıray Gürgen isimli bir kişiyle imam nikahıyla yaşamaya başlayan Ceylan 1995 yılında oğlu Yiğitcan'ı kucağına aldı. Ceylan, oğlunun babasıyla nikah yapmadı.

'Küçük Ceylan'ın son halini görenler gözlerine inanamadı! Şarkıcı Ceylan estetiğin dozunu kaçırdı ile ilgili etiketler estetik ceylan Şarkıcı ceylan Ceylan Avcı melodi bozkurt Yiğitcan Gürgen
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.