Küçük Asya'nın uçma hayali gerçek oluyor

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, doğduğu günden bu yana uçakla tatile gitmek isteyen ancak salgın nedeniyle bu dileğini gerçekleştiremeyen Asya Araz'a jest yaptı. Küçük kız artık hayalindeki yolculuğa çıkabilecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram'ında, 21 aylık Asya Araz'ın babası, kızının uçakla seyahat ediyormuş izlenimini veren bir videoyu sosyal medyada yayınladı.

Özkan Araz'ın "Corona belası yüzünden ömründe (21 ay) hiç seyahat edemeyen kızıma 23 Nisan hediyem" mesajıyla paylaştığı video büyük ilgi gördü. Asya'nın elinde küçük valizi ile koşu bandından geçmesi, uçak penceresi yerine çamaşır makinesinin önünde yemek yemesini içeren görüntüler Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi'nin de ilgisini çekti.

Bilal Ekşi, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Bu güzel kızımız ile Anadolujet'teki ablaları iletişime geçti. Uçağımıza hoş gelecek; safalar getirecek. İstikbal göklerde, geleceğimiz bu güzel kızımızda." dedi.

 

Küçük Asya'nın uçma hayali gerçek oluyor ile ilgili etiketler bilal ek Uçak yolculuğu asya araz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.