Kucağında bebeğiyle denize atlayan anne tutuklandı!

İzmir'in Karşıyaka sahilinde şaşkınlık yaratan bir olay meydana geldi. Bebeğiyle beraber Ege'nin sularına atlayan annenin intihara teşebbüs ettiği sanılıyor. Çevredekilerin kurtardığı anne ve bebeğinin sağlık durumları iyi. Bebeğinin canını tehlikeye atan anne ise tutuklandı.

Karşıyaka sahilinde heyecanlı dakikalar yaşandı. Bir kadın, kucağındaki bebeğiyle Ege'nin sularına atladı. 

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, kucağındaki bebekle denize atlayarak intihara teşebbüs ettiği ileri sürülen kadın, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA'nın aktardığı haberde edinilen bilgiye göre olay 17 Haziran günü Karşıyaka Sahili'nde meydana geldi. İddiaya göre A.K. (21), kucağındaki 9 aylık kız bebeği G.A.K. ile birlikte denize atladı.

Çevredeki iki kişinin yardımıyla karaya çıkartılan anne ve bebeği sağlık ekipleri tarafından ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Hastanedeki tedavisinin ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alınan anne A.K., 'Çocuğunu kasten öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

BEBEK, HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI

Bebeğin ise hayati tehlikeyi atlattığı ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kucağında bebeğiyle denize atlayan anne tutuklandı! ile ilgili etiketler Bebek Anne Karşıyaka İntihar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.