Kübra Par'dan Prof. Dr. Çilingiroğlu'na sert sözler!

Habertürk yazarı Kübra Par, Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu'na köşesinde sert sözlerle yüklendi. Par, Çilingiroğlu için ''müptezel'' ifadesini kullandı.

İşte Par'ın o yazısı...

''Bir delinin ipiyle kuyuya inerseniz...

Mehmet Çilingiroğlu denen müptezel* doktor Habertürk ekranlarında durduk yere olay çıkarıp konuk olan diğer doktorlara saygısızlık yaptığında mesele nasıl da çarpıtılmıştı.

Habertürk’ü ve programın moderatörü Didem Arslan Yılmaz’ı karalamak adına “Çilingiroğlu Türkiye'yi övdüğü için sözünü kestiler” gibi akıl almaz bir iftira atılmıştı.

Sonra katıldığı bir başka programda “Az önce Koç Üniversitesi'nden kovulduğumu öğrendim” diyerek siyasi mağduriyet üretmeye çalıştı. Oysa Koç Üniversitesi'nde sözleşmeli bir kadrosu yoktu. "Misafir öğretim üyesi" konumunun da ocak ayında sona erdiği açıklanınca yalanı ortaya çıktı.

Dikkat çekmek için çırpınan bu şöhret budalası dün A Haber’de saçmalamalarına yenilerini ekledi.

Nobel ödülü alan Prof. Dr. Aziz Sancar’ın hükümet tarafından susturulduğunu öne sürdü.

Hızını alamadı, rahmetli Menderes’in asılmasıyla ilgili "Halen daha bilmem kim adam ne zaman asılmış ne olmuş onu söylüyorsunuz haberlerde... Yazık ya biraz ilerleyin" dedi.

İlerleme anlayışı darbeleri ve bir Başbakan’ın asılmasını normalleştirmek olan, her fırsatta Türkiye’de görev yapan bilim insanlarımızı aşağılayan bu doktor müsveddesine ekranlarında bundan sonra da yer verecekler mi bakalım!

*MÜPTEZEL:
1- Saygınlığını yitirmiş, bayağılaşmış.
2- Değerini yitiren, değersiz.''

Kübra Par'dan Prof. Dr. Çilingiroğlu'na sert sözler! ile ilgili etiketler Kübra Par Mehmet Çilingiroğlu müptezel
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.