Kübra Ece neden öldü? İntihar mı etti?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Bizim Köyün Kızları programında döneme damga vuran yarışmacılardan Kübra Ece’nin 4. kattan atlayarak intihar ederek hayatını sonlandırdığı kaydedildi. Peki ama Kübra Ece neden öldü?

Bizim Köyün Kızları yarışmasıyla sosyal medyada adını duyuran ve sosyal medyada çok sayıda takipçileri bulunan Kübra Ece, 4. kattaki evinin camından atlayarak canına kıydı. Ece’nin ölüm haberini arkadaşı olan Instagram fenomeni Habibe Durkaya duyurdu.

Durkaya; "Babanla konuşana kadar inanmak istemedim. Neden gittin neden? Ben seni hep gülen yüzünle hazırlayacağım. BKK'nın (Bizim Köyün Kızları) meleği. Mekanın cennet olsun." ifadelerine yer verdi.

Kübra Ece neden öldü? İntihar mı etti?

Kübra Ece neden intihar etti?

Son gelen iddialar doğrultusunda Kübra Ece'nin intihar nedeninin, nişanlısını evinde başka bir kadınla uygunsuz bir şekilde yakalaması sonucu olduğu söylendi. 7 gün önce bir video paylaşan fenomen yarışmacının intihar ettiğini öğrenen hayranları sosyal medyadan üzüntülerini dile getirdiler.

Kübra Ece kimdir?

29 yaşında ve muhasebe ile uğraşan Kübra Ece, esnaflığa adım atarak ticaretle uğraşmakta ve fırıncıdır.

Kübra Ece neden öldü? İntihar mı etti? ile ilgili etiketler İntihar Kübra Ece Bizim Köyün Kızları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.