Kübra Açıl kimdir? Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl kaç yaşında, nereli, evli mi?

Survivor 2022 yarışması öncesinde Kübra Açıl bombası patladı. Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın ablası olan Kübra Açıl'ın Dominik'te ekibin içerisinde yer aldığı ve Survivor Panorama programına yorumcu olarak katılacağı belirtildi. Peki ama Kübra Açıl kimdir?

Survivor 2022 All Star yarışması öncesinde cun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı’nın ablası Kübra Açıl’ın Survivor Panorama programında yorumcu olarak yer alacağı bilgisi verildi. Peki ama Kübra Açıl kaç yaşında, nereli, evli mi?

Kübra Açıl Kimdir?

Sunuculuk ve spor muhabirliği yapan Kübra Açıl, kariyerinde "Yetenek Sizsiniz" ve "Survivor" ekiplerinde görev aldı. Şeyma Subaşı’nın ablası olarak bilinen Kübra Açıl, pilates eğitmenidir. Merthan Açıl ile evli olan Kübra Açıl’ın Duru adında birde kızı vardır.

Kübra Açıl kimdir? Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl kaç yaşında, nereli, evli mi?

İstanbul Üniversitesi BESYO mezunu olan Açıl, kamera önünde ve arkasında görev alırken bir sosyal medya fenomenidir. Şeyma Subaşı ile birlikte aynı voleybol takımında oynayan Açıl, spor muhabirliğine geçiş yaptıktan sonra kameranın hem önünde hem arkasında çalıştı.

Kübra Açıl aslen Samsunludur.

Kübra Açıl kimdir? Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl kaç yaşında, nereli, evli mi? ile ilgili etiketler Survivor Şeyma Subaşı Kübra Açıl
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.