Kubilay Aka ifşa görüntüleri...Miray Daner'i aldattı mı?

Kubilay Akşa ifşa görüntüleri! Ünlü oyuncular Kubilay Aka ve Miray Daner'in geçtiğimiz günlerde ilişkisine yeniden başladıkları iddia edilmişti. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan 2.Sayfa programında Kubilay Aka'nın ihaneti ile ilgili iddialar yer aldı. Detaylar haberimizde...

Kubilay Aka ifşa görüntüleri! Magazin gündemine Kubilay Aka ile ilgili bomba iddialar düştü. Geçtiğimiz günlerde Kubilay Aka ve Miray Daner'in barıştığı iddia edilmişti. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'le 2.Sayfa programında bir kızla mesajlaştığı iddiası gündeme geldi.

İzmir'de 25 yaşında bir üniversite öğrencisi ile mesajlaşan Kubilay Aka'nın genç kıza cinsel içerikli mesajlar attığı ortaya öne sürüldü. Genç kızın kendisine Miray Daner ile olan ilişkisini hatırlatması üzerine Akay genç kıza "İlişkimizde kopmalar yaşıyoruz ciddi bir şey yaşamıyoruz. Bu yaşta birinin ciddi bir ilişki yaşaması doğru değil" yanıtı verdiği iddia edildi.

İddialara göre kızdan sürekli video göndermesini isteyen Aka genç kıza duygusal vaatler bulunmuş ve bu vaadleri yerine getirmemişti.

Gizli buluşmaların ardından genç kızla birden ilişkisini kesmesi genç kızı sinirlendirdi bu nedenle de genç kız intikam olarak mesajlarını 2.Sayfa ekibine göndererek Aka'yı ifşa etti.

 İddialar için 2.Sayfa canlı yayına bağlanan Kubilay Aka, "Bu konuyla alakalı kız tarafından tehdit alıyorum. Bu durum için savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Paylaşımlardan haberdar değilim. Ne olursa olsun bir insanla aranızdaki özel görüşmeyi ifşa edemezsiniz. Bu sabah bu konu için karakoldayım. Bundan sonra hukiki süreç işleyecek. Ben yolun daha başındayım böyle bir olayla gündeme geldiğim için çok üzgünüm. Kötü bir tecrübe oldu" cevabını verdi.

KUBİLAY AKA KİMDİR?

12 Nisan 1995 yılında İstanbul’da doğan Kubilay Aka, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi mezunudur. Muğla’da özel bir havalimanı şirketinde çalışırken tesadüfen keşfedilen ve Vatanım Sensin dizisinin deneme çekimlerine çağırılan Kubilay Aka, dizide Ali Kemal karakterine hayat vererek ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirmiştir. Show Tv ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Dilan Çiçek Deniz, Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Ercan Kesal, Mustafa Üstündağ, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisinde Celasun karakterini canlandırmaktadır. Kubilay Aka, 1.83 metre boyunda, 77 kilo ve Koç burcudur.

kubilay aka sözcü ile ilgili görsel sonucu
Kubilay Aka'nın rol aldığı diziler ve filmler:

2017 – 2019 – Çukur (Celasun) (TV Dizisi)
2016-2017 – Vatanım Sensin (Ali Kemal) (TV Dizisi)

 

Kubilay Aka ifşa görüntüleri...Miray Daner'i aldattı mı? ile ilgili etiketler 2. Sayfa Kubilay Aka Miray Daner Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa ifşa
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.