Kubilay Aka ve Miray Daner sevgili mi?

Vatanım Sensin dizisinde birlikte çalışan Miray Daner ve Kubilay Aka'nın birlikte olup olmadığı merak ediliyor. Aka, Çukur dizisinde Celasun karakterini canlandırıyor. Ünlü oyuncu Aka, sosyal medyada paylaşımı herkes tarafından konuşuluyor. Peki Kubilay Aka ve Miray Daner sevgili mi? Kubilay Aka paylaştığı fotoğraf! Detaylar haberimizde...


Kubilay Aka ve Miray Daner sevgili mi? Ünlü oyuncular Vatanım Sensiz dizisinde birlikte rol aldılar. Kubilay Aka ve Miray Daner'in sevgili olup olmadığı ise vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Kubilay Aka'nın paylaştığı fotoğrafta herkes tarafından araştırılıyor.Peki Kubilay Aka ve Miray Daner sevgili mi? Kubilay Aka paylaştığı fotoğraf! Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Kubilay Aka ve Miray Daner sevgili mi?

Çukur dizisinin Celasun'u Kubilay Aka, Vatanım Sensin dizisinde aşk yaşamaya başladığı Miray Daner'le ilk kez fotoğraf paylaşarak ilişkisini ilan etti.

DİZİ SETİNDE BAŞLAYAN ARKADAŞLIKLARI AŞKA DÖNÜŞTÜ

Genç oyuncular Miray Daner ve Kubilay Aka, Vatanım Sensin dizisinin ilk sezonunda birlikte rol almışlardı. Dizi setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen ikili bir süredir aşk yaşıyordu.

AŞKLARINI 1.5 YIL SAKLAMAK ZORUNDA KALMIŞLARDI

Dizide üvey abi-kardeşi canlandıran ve rolleri gereği yapımcıyla yaptıkları anlaşmadan dolayı aşklarını 1.5 yıl saklamak zorunda kalan Kubilay Aka ve Miray Daner çifti, Vatanım Sensin'in final yapmasının ardından ilk defa birlikte fotoğraflarını paylaştı.

Kubilay Aka ve Miray Daner sevgili mi? - Resim : 2


SEVGİLİSİYLE ÇEKİNDİĞİ FOTOĞRAFI KALP EMOJİSİYLE BİRLİKTE PAYLAŞTI

Çukur dizisinin de sezon finali yapmasıyla tatile çıkan Kubilay Aka, Instagram hesabından hikaye bölümünde sevgilisi Miray Daner'le birlikte fotoğrafını kalp emojisiyle birlikte paylaştı.

 Kubilay Aka ve Miray Daner sevgili mi? - Resim : 3

MİRAY DANER KİMDİR?

Miray Daner, 5 Ocak 1999 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Liseyi Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü’nde okumaktadır. Müzik ile ilgili eğitimini piyano ve çello üzerine almaktadır. Şarkı söylemeyi sevdiğini ve yakın çevresi tarafından sesinin beğenildiğini de belirtmiştir. Ses eğitimi de alarak oyunculuk açısından kendisini başarılı kılacak özellikleri de kazanmaya devam etmektedir. Annesi de psikolog olan genç oyuncu, ilerisi için de oyunculuğu açısından yine katkı sağlayacağını düşündüğü psikoloji bölümünde okumak istediğini belirtmiştir.

Kariyerine on yaşında iken, 2009-2010 sezonunda 23 Nisan 2009 Aslan Max Ödülleri’nde En Sevilen Çocuk Dizisi ödülünün sahibi olmayı başarmış olan Bez Bebek isimli dizide aldığı bir rolle başlamıştır. Daha sonra ise Papatyam isimli dizide 4 sezon boyunca yer alarak uzun soluklu oyunculuk yapmıştır.

121 bölüm boyunca Papatyam dizisinde Gonca karakteri ile ekranlarda yer alan Miray Daner, bu dizide Metin Akpınar ile birlikte oynamış olmasının kendisine çok şey kattığını, set disiplininden, oyunculuğa kadar öğrendiği pek çok şeyin O’nun sayesinde olduğunu belirtmiştir. Disney Channel Türkiye kanalında yayınlanan Zil Çalınca isimli çocuk dizisinde de başrol oynamıştır. Burada canlandırdığı Duygu karakteri tüm çocuklar tarafından da sevilerek takip edilmiştir. Papatyam dizisinden sonra oyunculuğu bir meslek olarak da icra etmeye karar verdiğini belirtmiştir.

Oyunculuğunu beğendiği sanatçılar olarak Natalie Portman, Jennifer Lawrence ve Cate Blanchett gibi ünlü Hollywood’lu oyuncuların ismini saymaktadır.

2013 senesinde komedi türündeki çocuk filmi olan Arkadaşım Max’de küçük bir çocuğun ablasını rolünde yer almıştır. Çınar Ağacı isimli dizide de ergenlik çağının başındaki şımarık bir karakter olan Pelin karakteri ile yer almıştır.

Geniş kitlelerce tanınmasında büyük etkisi olan ve orijinali Amerika’da The O.C. ismi ile yayınlanmakta olan Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya ile birlikte rol aldığı Medcezir dizisinde ise Serenay Sarıkaya’nın küçük kardeşi olan Beren Beylice rolü ile izleyici karşısına geçmiştir. 2013 yılında başlayıp 2015 yılında 77. bölümü ile izleyiciye veda eden dizide ilk sezon ana karakterlerden birisi olarak yer almıştır. Serenay Sarıkaya ile uyumlu oyunculuğu beğenilerek takip edilmiştir. Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in baş rollerini paylaştığı Vatanım Sensin isimli dizide de Cevdet ve Azize’nin memleket sevdalısı Hilal karakterini canlandırmaktadır.

 Kubilay Aka ve Miray Daner sevgili mi? - Resim : 4

KUBİLAY AKA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1995 yılında İstanbul’da doğan Kubilay Aka, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi mezunudur. “Vatanım Sensin” dizisinde iki sezon boyunca Ali Kemal karakterini canlandıran Aka, halen “Çukur” dizisinde Celasun karakterine hayat vermektedir.

KUBİLAY AKA’NIN OYNADIĞI DİZİLER

Çukur / Celasun / 2017-
Vatanım Sensin / Ali Kemal / 2016-2017

Kubilay Aka ve Miray Daner sevgili mi? ile ilgili etiketler Kubilay Aka Miray Daner sevgili mi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.