Miray için menajerinden ayrıldı mı?

Kanal D'de yayınlanan 2.Sayfa programında Kubilay Aka ile Miray Daner'in barıştığı iddia edilmiş, Daner'in barışma şartı olarak Kubilay Aka'dan menajeriyle yollarını ayırmasını istediği söylenmişti. Aka söz konusu iddialara cevap verdi.

Kubilay Aka ile Miray Daner, 2.5 yıllık ilişkilerini Ağustos 2019'da bitirmiş, çiftin ayrılık nedeni olarak oyuncu Hilal Altınbilek gösterilmişti. Kubilay Aka ihanet söylentilerini "Hilal ile menajerimiz aynı, iddialar doğru değil" diyerek yalanlamıştı.

Ayrılık uzun sürmedi. Kubilay Aka, Miray Daner'i yeniden barışmaya ikna etti. İki aydır gözlerden uzak ilişkilerini yaşayan çift, kısa bir süre önce aynı evi paylaşmaya başladı.

Barışma sonrası en çok şaşırtan gelişme Kubilay Aka'nın kendisini keşfeden, oyuncu olmasını sağlayan menajeri Ufuk Ergin ile yollarını ayırması oldu. Ayrılık, Kubilay Aka’nın Instagram’da menajerini takipten çıkmasıyla gün yüzüne çıktı. Bu ayrılıkta Miray Daner'in "Hilal (Altınbilek) ile seni Ufuk tanıştırdı, onunla çalışmanı istemiyorum" sözlerinin etkili olduğu öne sürüldü.

Kubilay Aka, iddialarla ilgili olarak 2. Sayfa programına konuştu: "Ben iş ilişkilerine hiçbir zaman bir başkasını karıştırmadım. Ne ailemi, ne bir başkasını... Evet, doğrudur. Ufuk Bey ile iş ilişkimize devam etmeme kararı aldık. Fikir ayrılıklarımız var, anlaşmazlıklar var. Bunların doğrultusunda ben böyle bir karar aldım. Dostluğumuzun ilerlemesi için böyle bir karar aldım."

Miray için menajerinden ayrıldı mı?

Miray için menajerinden ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Hilal Altınbilek Kubilay Aka Miray Daner menajer
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.