Kubilay Aka kimdir?

Kubilay Aka kimdir? Adı uzun zamandır birlikte anılan genç oyuncular Miray Daner ve Kubilay Aka, önceki akşam ilk kez birlikte görüntülendi. Bu gelişmenin ardından genç çift ile ilgili detaylar hayranları tarafından merak ediliyor. Adları aylardır birlikte anılan ikili, Rose Marine’de baş başa yemek yedi. Geç saatlerde oradan ayrılan Daner ile Aka, otoparka doğru yürürken objektife takıldı. Peki, Kubilay Aka kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Miray Daner ile aşk yaşadığı iddia edilen Kubilay Aka kimdir? 'Vatanım Sensin'de üvey abi-kardeşi canlandıran ve rolün inandırıcılığı kaybolmasın diye aşklarını 1.5 yıl saklamak zorunda kalan Kubilay Aka ve Miray Daner, ilk kez görüntülendi. Bu gelişmenin ardından Kubilay Aka hayranları tarafından araştırılıyor. Peki, Kubilay Aka kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Kubilay_Aka_kimdir_Kac_yasnda_Hangi_dizilerde_oynadsasf

KUBİLAY AKA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Kubilay Aka, 1995 yılında İstanbul’da doğmuştur.

Eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi’nde tamamlamıştır.

Muğla’da özel bir havalimanı şirketinde çalışırken; Ufuk Ergin ve Ozan Doğulu’nun işlemlerini gerçekleştirirken sanatçının yaka kartına bakarak İnstagram adresine ulaşıp mesaj atmasıyla Vatanım Sensin dizisinin deneme çekimlerine çağırılmıştır.

Bu teklifle hayatı değişen Kubilay Aka, ilk oyunculuk deneyimini Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Ali Kemal karakteri ile gerçekleştirmiştir.

Show Tv ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Dilan Çiçek Deniz, Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Ercan Kesal, Mustafa Üstündağ, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın gibi önemli isimlerin yer aldığı Çukur dizisinde Cilasun karakterini canlandırmaktadır.

Kubilay_Aka_kimdir_Kac_yasnda_Hangi_dizilerde_oynadFASFAS

KUBİLAY AKA'NIN ROL ALDIĞI ÇUKUR DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

ryrKubilay_Aka_kimdir_Kac_yasnda_Hangi_dizilerde_oynad

KUBİLAY AKA'NIN OYNADIĞI VATANIM SENSİN DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Azize üç çocuğu ve kayınvalidesi ile zorlu bir mücadelenin içinde bulur kendini... Canından çok sevdiği kocasının yokluğuyla ve savaş yıllarının zorluklarıyla mücadele ederek yetiştirir çocuklarını.

1919 yılında, Yıldız güzeller güzeli, gözü yükseklerde bir genç kız, Hilal ise memleket sevdalısı mücadeleci bir genç kız olmuştur. Ali Kemal ise gönlündeki aşk acısıyla ve kendisine dair öğrendiği hazin sırla yaşamaya çalışan serseri bir mayın gibidir. Azize her birinin dertleriyle uğraşmaya çalışırken, İzmir’in Yunanlılar tarafından işgal edileceği haberi ile sarsılırlar. Oysa bu işgal onlara yıllar önce kaybettikleri birini geri getirecektir. Ama hiç ummadıkları bir şekilde...

Üst üste mağlubiyetle biten savaşlardan yorgun düşmüş bir milletin, en son ve en büyük sınavına hazırlandığı 1919 senesinin baharı, Azize ve Cevdet'in de hayatlarında yeni bir dönemi başlatacaktır.

Görünür ve görünmez düşmanların gölgesinde, yolları tekrar kesişecek, hayatları bu kesişme yüzünden alt üst olacaktır. Zaferler ve mağlubiyetler görecekler, ayrılıklar ve kavuşmalar yaşayacaklar, umudun ve buhranın ateşiyle yanacak ve gerçek sevginin, gerçek vefanın, gerçek ihanetin ne olduğunu öğreneceklerdir. Cevdet ve Azize'nin hikayesi, küllerinden doğan yepyeni bir ülkenin kaderiyle bir yazılacaktır.

Vatanım Sensin; Savaşın acımasız ortamında vazifeleri ve vicdanları arasına sıkışanların, aşklarını yine de yeşertmeye çalışanların, her şeye rağmen bir arada kalmaya gayret eden bir ailenin, esaretten özgürlüğe doğru çıkılan amansız bir yolun hikayesidir bu...

Yapım: O3 Medya

Yönetici Yapımcı: Onur Güvenatam

Uygulayıcı Yapımcı: Banu Gündoğdu

Yaratıcı Yapımcı: Yağmur Taylan, Durul Taylan

Yönetmen: Yağmur Taylan, Durul Taylan, Burak Arlıel

Senaryo: Uygar Şirin, Deniz Gürlek, Melek Seven, Melih Özyılmaz

Müzik: Yıldıray Gürgen

Oyuncular: Halit Ergenç (Cevdet), Bergüzar Korel (Azize), Onur Saylak (Tevfik), Okan Yalabık (Charles), Celile Toyon (Hasibe), Fatih Artman (Yüzbaşı Yakup), Boran Kuzum (Leon), Pınar Deniz (Yıldız), Miray Daner (Hilal), Genco Özak (Mehmet), Erman Bacak (Arnavut Cezmi), Ali Hikmet Kürekçi (Osman), Ahmet Uğur Say (Lütfü), Ufuk Bayraktar (Dağıstanlı), Levent Can (Filippos), Berker Güven (Aleksi), Seher (Şükran Ovalı).

eweewKubilay_Aka_kimdir_Kac_yasnda_Hangi_dizilerde_oynad

MİRAY DANER KİMDİR?

Miray Daner, 5 Ocak 1999 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Liseyi Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü’nde okumaktadır. Müzik ile ilgili eğitimini piyano ve çello üzerine almaktadır. Şarkı söylemeyi sevdiğini ve yakın çevresi tarafından sesinin beğenildiğini de belirtmiştir. Ses eğitimi de alarak oyunculuk açısından kendisini başarılı kılacak özellikleri de kazanmaya devam etmektedir. Annesi de psikolog olan genç oyuncu, ilerisi için de oyunculuğu açısından yine katkı sağlayacağını düşündüğü psikoloji bölümünde okumak istediğini belirtmiştir.

Kubilay Aka kimdir? ile ilgili etiketler Kubilay Aka kimdir kaç yaşında hangi dizilerde oynadı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.