Kubilay Aka ile Beyza Güneş mahkemelik oldu

Oyuncu sevgilisi Kubilay Aka ile ilişkisini bitirdikten sonra Aka'nın uyurken çekilmiş fotoğraf ve videolarını ifşa eden Beyza Güneş'in 8 yıla kadar hapsi istenirken, Güneş'i tehdit eden ve hakaret mesajı atan Aka'nın da 4 yıla kadar hapsi istendi. Hapis cezası ile yargılanan eski sevgililerin foto-şantaj olayı akıllara Aka'nın ayrıldığı Çukur dizisinde benzer bir olayın yaşanmasını getirdi.

Vatanım Sensin dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Miray Daner ile Kubilay Aka'nın ayrılığının ardından yakışıklı oyuncu Beyza Güneş ile görüşmeye başlamıştı. Kubilay Aka bir süre sonra eski sevgilisiyle barışıp Beyza Güneş ile görüşmek istemeyince, Güneş, Kubilay Aka'ya "Fotoğraflarını da yayınlayacağım" diyerek şantaj yapmıştı.

Güneş'ten şikayetçi olan Aka ise "'Yapacağın en büyük kötülüğü yaptın, ben artık yaşamıyorum ama sen de yaşamayacaksın. Sen bir k.....sın" mesajı atıp tehdit etti.

KARŞILIKLI DAVA AÇILDI

Savcılık yürütülen soruşturma sonunda Kubilay Aka ve Beyza Güneş hakkında karşılıklı müşteki-şüpheli olarak yer aldıkları bir dava açtı.

Kubilay Aka ile Beyza Güneş mahkemelik oldu

Şantaj sonrası eski sevgilisine mesaj atan Kubilay Aka'nın tehdit ve hakaretten 4 yıla kadar hapsini istedi.

Kubilay Aka ile Beyza Güneş mahkemelik oldu - Resim : 2

Eski sevgilisinin haberi olmadan uyurken çektiği fotoğrafını paylaşan Beyza Güneş'in ise özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek suçundan 8 yıl hapsi istendi.

Kubilay Aka ile Beyza Güneş mahkemelik oldu - Resim : 3

DİZİDE DE BENZERİ BİR OLAY YAŞANMIŞTI

Kubilay Aka'nın dört sezondur oynadığı, geçen bölümde ise rol icabı ölerek ayrıldığı fenomen dizi Çukur’un birinci sezonunda da benzer bir olay yaşanmıştı. Dizide 'Celasun' ve sevgilisi 'Karaca' arasında şantaj için çekilen uygunsuz fotoğraf tartışması yaşanmıştı.

Kubilay Aka ile Beyza Güneş mahkemelik oldu ile ilgili etiketler Kubilay Aka Şantaj dava mahkeme Çukur beyza güneş hapis cezası celasun
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.