Kubilay Aka ile Afra Saraçoğlu yüzünden tartıştığı iddia edilen Mert Ramazan Demir, ilk kez konuştu!

Son dönemlerin yükselen yıldızı genç oyuncu Mert Ramazan Demir’in, geçtiğimiz günlerde meslektaşı Kubilay Aka ile bir tartışma yaşadığı iddia edilmişti. Demir, o iddialara ilk kez yanıt verdi.

Son dönemlerde adından en çok söz ettiren isimlerden birisi olan genç ve yetenekli oyuncu Mert Ramazan Demir, “Yalı Çapkını” isimli TV dizisi ile dikkatlerini tamamen üzerine çekmeyi başardı. “Öğretmen” isimli diziden sonra yıldızı parlamaya başlayan ve şimdilerde de ünlü Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından, Star TV ekranlarına uyarlanan Yalı Çapkını dizisi ile ortalığı adeta kasıp kavuran Demir, rol arkadaşı güzel oyuncu Afra Saraçoğlu ile olan uyumu ile de yakından takip ediliyor.

Daha önce de birlikte rol alan ve şimdilerde de bu sezonun başında başlamış olan Yalı Çapkını dizisinde izleyicilerin karşılarına partner olarak çıkan Afra Saraçoğlu- Mert Ramazan Demir ikilisi, özellikle sosyal medyada büyük bir popülerliğe kavuştu. Özel hayatlarında da yakın dost oldukları bilinen genç oyuncular, şimdilerde tartışma ve aşk iddiaları ile gündeme gelmeye başladı.

Geçtiğimiz günlerde Mert Ramazan Demir ile oyuncu Kubilay Aka arasında Afra Saraçoğlu sebebi ile bir tartışma çıktığı ve Aka’nın Demir’e bağırıp çağırdığı iddia edilmişti. Konunun Saraçoğlu ile bağlantısı herkesi şaşırtırken genç oyuncu olaya ilişkin ilk kez konuştu.

İDDİALAR ORTALIĞI KARIŞTIRDI!

Bir süredir kendisi gibi oyuncu olan Mert Yazıcıoğlu ile mutlu bir birliktelik yaşayan Afra Saraçoğlu, geçtiğimiz günlerde ihanet iddiaları ile gündeme geldi. “Dizi aşkı gerçek oldu” konulu haberler ile gündeme gelen ve rol arkadaşı Demir ile birliktelik yaşadığı ileri sürülen Saraçoğlu iddialara hiçbir şekilde yanıt vermezken Yazıcıoğlu’nun yakın arkadaşı Kubilay Aka ile Mert Ramazan Demir arasında bir tartışma yaşandığı ileri sürüldü.

İddialara göre geçtiğimiz günlerde ekipçe bir mekanda olan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in samimiyeti, Yazıcıoğlu’nun yakın arkadaşı Aka’nın tepkisine sebep oldu. Aka Saraçoğlu’na samimi davranan Demir’i, sert bir dil ile uyardı.

MERT RAMAZAN DEMİR İLK KEZ YANIT VERDİ!

Kubilay Aka ile Afra Saraçoğlu yüzünden tartıştığı iddia edilen Mert Ramazan Demir, ilk kez konuştu!

Hem Afra Saraçoğlu hem de sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile yakın arkadaş olan Mert Ramazan Demir, Aka ile tartışma iddialarına ilk kez yanıt verdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Demir, Aka’nın tepki gösterdiğine ilişkin iddiaların doğru olduğunu ancak o tepkilerin verildiği an içerisinde kendisinin dışarda olduğunu ve Aka ile hiç muhatap olmadığını ifade etti. Afra Saraçoğlu ile samimiyetinin çok eskiye dayandığını ifade eden Demir, rahat tavırları ile dikkat çekti.

Kubilay Aka ile Afra Saraçoğlu yüzünden tartıştığı iddia edilen Mert Ramazan Demir, ilk kez konuştu! ile ilgili etiketler Kubilay Aka Mert Ramazan Demir Afra Saraçoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.