Kubilay Aka her şeyi 26 yaşında olmasına bağladı! "Haksız da olsam özür dilemem" diyerek rezil oldu!

Oyuncu Kubilay Aka katıldığı bir programda söyledikleri ile gündem oldu. "Haklı veya haksız özür dilemem" diyerek konukların ve izleyicilerin dikkatini çeken oyuncu sosyal medyada da tepkiye neden oldu. 26 yaşında bir genç olarak özür dilemeyi doğru bulmadığını söyleyen Aşk 101 dizisinin Kerem'i Kubilay Aka'dan özür dilemesi bekleniyor.

Aşk 101 dizisinde Kerem karakterini canlandıran Kubilay Aka, haklı veya haksız özür dilemeyeceğini söyledi. Katıldığı bir yayında, özür dilemekle ilgili düşüncelerini dile getirdi. Haklı veya haksız özür dilemeyeceğini, kimseye minnet etmek istemediğini söyleyen oyuncu tepkilere neden oldu.

KUBİLAY AKA'YA GÖRE ÖZÜR DİLEMEK DOĞRU DEĞİL!

"Hatalıysam da hata yapmışımdır. İnsanımdır. Herkes hata yapabilir. Anlayış beklerim karşı taraftan. 26 yaşındayım, gencim bir hata yapabilirim" diyerek özür dilemeye gerek olmadığını söyledi.

Netflix'in Yeni Gözdesi Aşk 101'in Kerem'i Yakışıklı ve Başarılı Oyuncu Kubilay  Aka'yı Yakından Tanıyoruz

Sosyal medyada ise oyuncu Kubilay Aka'ya tepkiler sürdü. Özür dilemenin kimseyi alçaltmayacağı, aksine bir erdem olduğu yönündeki paylaşımlar sonrası oyuncudan açıklamaları ile ilgili özür beklendi.

 

Kubilay Aka her şeyi 26 yaşında olmasına bağladı! "Haksız da olsam özür dilemem" diyerek rezil oldu! ile ilgili etiketler Kubilay Aka aşk 101 kerem
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.