Küba'nın başkenti Havana'daki ünlü otelde büyük patlama: 18 ölü, 14'ü çocuk, 64 yaralı

Küba’nın başkenti Havana’da bir otelde meydana gelen patlamada, ilk belirlemelere göre; 8 kişinin hayatını kaybettiği, 30 kişinin de yaralandığı açıklanmıştı. Patlamada şimdiye kadar 18 kişinin yaşamını yitirdiği ifade edilen açıklamada, 14'ü çocuk, 64 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Havana’da tarihi Saratoga Otel’de patlama meydana geldi.

KAZA MI YOKSA SALDIRI MI?

Küba Devlet Başkanlığı’nın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ilk belirlemelere göre; patlamada 8 kişinin hayatını kaybettiği, yaralanan 30 kişinin ise hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Yetkililer, patlamanın meydana geldiği otelin yakınında bulunan okuldaki çocukların tahliye edildiğini ve durumlarının iyi olduğunu açıkladı.

Daha sonra yapılan açıklamada; patlamada şimdiye kadar 18 kişinin yaşamını yitirdiği; 14'ü çocuk, 64 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Küba'nın başkenti Havana'daki ünlü otelde büyük patlama: 18 ölü, 14'ü çocuk, 64 yaralı ile ilgili etiketler Küba patlama Saldırı havana saragota hotel
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.