Kuaförüm Sensin'de birinci belli oldu!

Show TV ekranlarında yayınlanan ve Bülent Ersoy, Işıl Reçber ile Seçkin Süngüç'ün jüri olduğu Kuaförüm Sensin yarışmasının final günü oldukça çekişmeli geçti. Sevilen yarışmanın birincisi beli oldu.

Bülent Ersoy, Işıl Reçber ve Seçkin Süngüç'lü yeni jürisiyle ekranlarda olan Kuaförüm Sensin'in 10 Temmuz 2020 Cuma günü yayınlanan finalinde birinci olan belli oldu. Kuaförüm Sensin’de haftanın finali yine çekişmeli geçti.

KAHKAHA ATTILAR

Kuaförüm Sensin’de final heyecanı yaşandı. Gergin geçen final gününde stüdyoyu neşelendiren, farklı konuşmasıyla dikkat çeken Banu oldu. Banu’nun akrabalık bağları ile ilgili sorulara verdiği cevaplar herkesi güldürdü. Kayınvalide, görümce, bacanak ne varsa birbirine karıştıran Banu’yu dinlerken hem rakipleri hem jüri üyeleri kahkahalar attı.

Kuaförüm Sensin'de birinci belli oldu!

İŞTE BİRİNCİ OLAN İSİM

Kuaförüm Sensin ekran macerasında bir haftayı tamamladı. Günün sonunda Tayfun ve Serap haftayı birinci olarak tamamladı. Tayfun ve Serap 10 bin TL'lik ödülün sahibi oldu.

ALİ VE ECE ELENDİ

Kuaförüm Sensin'de final günü yapılan son saç ve makyajın ardından günün puanları açıklandı. Ardından da haftanın en az puanını alan takımı yarışmaya veda etti. Kuaförüm Sensin finalinde elenenler ise Ali ve Ece oldu.

Kuaförüm Sensin'de birinci belli oldu! - Resim : 2

Kuaförüm Sensin'de birinci belli oldu! ile ilgili etiketler Bülent Ersoy Işıl Reçber Yarışma kuaförüm sensin
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.