Kuaförüm Sensin Şerife Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Evli mi? instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Şerife Yıldırım kimdir? Kuaförüm Sensin yeni modellerinden Şerife Yıldırım merakla araştırılıyor. Peki, Şerife Yıldırım kaç yaşında? Nereli? Evli mi? instagram hesabı ne?

Kuaförüm Sensin yarışmasında Eylem ve Meltem’in modeli olan Şerife Yıldırım, merak konusu oldu. Sıcakkanlı tavırları ve neşe dolu hareketleri ile dikkat çeken genç yarışmacı Şerife Yıldırım kimdir sorusunun cevabı haberimizde…

KUAFÖRÜM SENSİN ŞERİFE YILDIRIM KİMDİR?

Kuaförüm Sensin yeni modellerinden biri Şerife Yıldırım, çok heyecanlı olmadığını ve oldukça rahat tavırları ile dikkat çekti. Şerife Yıldırım, yarışmaya katılma nedeni olarak ise çok fazla boş vakti olduğundan dolayı tercih ettiğini belirtti.

Meltem’i tanıdığını ve yaptığı makyajları çok beğendiğini söyleyen Şerife Yıldırım, Eylem hanımı da ilerleyen zamanlarda daha net tanıyacağını dile getirdi. Yıldırım ayrıca Tayfun beyin de takımını çok istediğini dile getirdi.

Kuaförüm Sensin Şerife Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Evli mi? instagram hesabı ile ilgili etiketler kuaförüm sensin Şerife Yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.