Kuaförüm Sensin ne zaman başlayacak?

Kuaförüm Sensin ne zaman başlayacak? Herkesin merak ile beklediği Show TV'nin sevilen programı Kuaförüm Sensin'in ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Sizler için araştırdık. Kuaförüm Sensin ne zaman başlayacak?

Kuaförüm Sensin ne zaman başlayacak? Gözde Kansu'nun ayrılışından sonra yayınlanmayan Kuaförüm Sensin programının ekranlara geri dönüp dönmeyeceği merak ediliyor. Show TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin programı yayından tamamen kaldırıldı mı? Yeni bir sunucu ile devam etmesi beklenen Kuaförüm Sensin programı neden yok?

KUAFÖRÜM SENSİN BİTTİ Mİ?

Kuaförüm Sensin yeni bölüm Show TV yayın akışında yer almıyor. Programın sıkı takipçileri konuya yönelik araştırmalarını sürdürürken, Kuaförüm Sensin'in sunucusu Gözde Kansu'nun sürpriz bir şekilde yarışmadan ayrılmasının ardından, programın çekimlerine bir hafta ara verildiği biliniyor. Haberimizde, kuaförüm sensin yeni bölüm yayın tarihine ve tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

KUAFÖRÜM SENSİN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kuaförüm Sensin yeni bölüm 17 Ağustos Pazartesi saat 12:30'da yeniden izleyicisi ile buluşacak. Kuaförüm Sensin'in sunucusu Gözde Kansu'nun sürpriz bir şekilde yarışmadan ayrılmasının ardından, programın çekimlerine bir hafta ara verildi.

Kuaförüm Sensin ne zaman başlayacak? ile ilgili etiketler Show TV kuaförüm sensin ne zaman başlayacak yeni bolüm bitti mi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.