Kuaförüm Sensin jüri üyeleri kimler?

Kuaförüm Sensin jüri üyeleri kimlerdir? Ekranların sevilen ve dikkat çeken yarışma programı Kuaförüm Sensin'in yeni jüri üyelerinin kim olduğu merak ediliyor. Aralarında Bülent Ersoy'un da bulunduğu jüri üyelerini sizler için araştırdık. Kuaförüm Sensin jüri üyeleri kimlerdir?

Kuaförüm Sensin jüri üyeleri kimlerdir sorusunun cevabını sizler için araştırdık. Kuaförlerin birbiriyle hem saç hemde makyaj stilleriyleri yarıştığı Kuaförüm Sensin programının jüri üyeleri kısa süre önce değişti. Yeni jüri üyeleri ise Türk sanat müziği şarkıcısı Bülent Ersoy, kaleci Rüştü Reçber'in eşi olarak bilinen Işıl Reçber ve makyaj artisti olan Seçkin Süngüç oldu. Sizler için araştırdık Kuaförüm Sensin jüri üyeleri kimlerdir?

Kuaförüm Sensin jüri üyeleri kimlerdir?

KUAFÖRÜM SENSİN JÜRİ ÜYESİ BÜLENT ERSOY KİMDİR?

Bülent Ersoy (9 Haziran 1952, İstanbul), Türk sanat müziği şarkıcısı. Sanatçı "Diva" lâkabıyla bilinir. 9 Haziran 1952 tarihinde, İstanbul'da doğdu.Sanat hayatına özel müzik dersleri alarak başladı. Otuz yıla yaklaşan sanat yaşamında pek çok ilke imza atan Bülent Ersoy, dünyaca ünlü yıldızların sahne aldığı salonlarda konserler vermiştir. 1980 yılında London Palladium'da ve 1983 yılında Madison Square Garden'da sahne alan ilk Türk sanatçısı olmuştur. 30 Mart 1997'te ise Ümmü Gülsüm'den sonra, etnik müzik sazlarıyla Olympia müzikholünde sahne alan ilk Türk sanatçı olmuştur. Bülent Ersoy ayrıca Ajda Pekkan ve Dario Moreno'dan sonra Olympia'da konser veren ilk Türk sanatçısı olmuş, sahnede elli kişiden oluşan orkestrasıyla dört saat süren bir program sunmuştur.

Kuaförüm Sensin jüri üyeleri kimlerdir?

KUAFÖRÜM SENSİN JÜRİ ÜYESİ IŞIL REÇBER KİMDİR?

Antep ve Arnavut karışımı bir ailenin üç çocuğundan biri olan Işıl Reçber, 5 Ekim 1977 tarihinde Gaziantep’te doğdu. Gençlik yıllarını Antalya’da ailesiyle birlikte geçiren Işıl Reçber, henüz 17 yaşındayken Rüştü Reçber ile Antalya’da tanıştı. 1997 yılında evlenen çiftin biri kız, biri erkek olmak üzere 2 çocuğu var. Modayla ilgilenen Işıl Reçber, kendi adını taşıdığı bir parfüm markası kurdu. Aynı zamanda bugüne kadar farklı kategorilerde kendi markasını yaratan Işıl Reçber’in özel koleksiyonlarda imzası bulunuyor.

Sık sık giydi kıyafetler, saç tasarımı ve makyajlarıyla gazete ve dergilerde yer alan Işıl Reçber, aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerinin de önde gelen isimlerinden. Birçok dernek ve vakfın faaliyetlerine katkıda bulunan Işıl Reçber’in 8 yıldır düzenli olarak pilates yaptığı biliniyor.

Kuaförüm Sensin jüri üyeleri kimlerdir?

KUAFÖRÜM SENSİN JÜRİ ÜYESİ SEÇKİN SÜNGÜÇ KİMDİR?

Seçkin Süngüç, kariyeri boyunca pek çok modelle çalışmış ve make-up konusunda önemli başarılar elde etmiştir. Makyaj artisti olan Seçkin Süngüç 14 Ağustos 1984 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.

15 yıldır sektörde olan Seçkin Süngüç, Türk isimlerin yanı sıra Bar Rafaeli, Jessica Stam gibi dünyaca ünlü yabancı modellerle de çalıştı.
Seçkin Süngüç ilk kez İstanbul/Taksim MAC Pro mağazasında make-up dünyasına adım attı. Buradaki 5 yıllık tecrübesinde make-up artist, event team makeup görev aldı. İstanbul Fashion Week, Fashionable, editoryal çekimler, imaj çekimleri, dergi, defile, klip, reklam ve katalog çekimleri sırasında birçok yerli ve yabancı ünlü isimle tanıştı.

Bir röportajında çocukluğundan bu yana müzikle ilgili olduğunu ifade eden Seçkin Süngüç, 2017 yılında "Yokuş" isimli tekli ile müzik hayatına da giriş yaptı. Klibin yönetmen koltuğunda ise Nihat Odabaşı yer almış ve sanatçı Simge de klipte yer aldı.

Kuaförüm Sensin jüri üyeleri kimler? ile ilgili etiketler Bülent Ersoy Işıl Reçber Show TV kuaförüm sensin jüri üyeleri kimlerdir Seçkin Süngüç
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.