Kuaförüm Sensin final mi yaptı? Bitti mi?

Kuaförüm Sensin final mi yaptı? Bitti mi? Show TV ekranlarının sevilen yarışma programı Kuaförüm Sensin veda etmeye hazırlanıyor. Reytinglerde bir türlü istediğini elde edemeyen Kuaförüm Sensin yarışmasının final yapacağı iddia ediliyor. İşte detaylar...

Show TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Kauförüm Sensin yarışmasıyla ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. 2019 Nisan ayından bu yana ekranlarda olan ve sık sık değişen jüri üyeleriyle herkesin dikkatini çeken Kuaförüm Sensin yarışmasından son olarak Bülent Ersoy’un ayrılması kafaların karışmasına neden olmuştu.

Bülent Ersoy’un ayrılışı sonrasında jüri koltuğuna Fatih Ürek’in oturması reytinglerde Kuaförüm Sensin’in sıçramasına sebebiyet vermedi. İlk 100’e dahi girmekte zorluk çeken Kuaförüm Sensin programının stok bölümlerinin yayınlanmasından sonra ekranlara veda ederek final yapacağı iddia edildi.

KUAFÖRÜM SENSİN FİNAL Mİ YAPTI?

Show TV ekranlarında yayınlanan Kuaförüm Sensin programının stok bölümlerinin yayınlanmasından sonra final yaparak ekranlara veda etmeye hazırlandığı ifade edildi.

 

Kuaförüm Sensin final mi yaptı? Bitti mi? ile ilgili etiketler kuaförüm sensin Kuaförüm Sensin final
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.