Kuaförüm Sensin Fadime Öznur Güneş kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Evli mi? instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Fadime Öznur Güneş kimdir? Kuaförüm Sensin yeni modellerinden Fadime Öznur Güneş merakla araştırılıyor. Peki, Fadime Öznur Güneş kaç yaşında? Nereli? Evli mi? instagram hesabı ne?

Kuaförüm Sensin yarışmasında Tayfun ve Serap’ın modeli olan Fadime Öznur Güneş, merak konusu oldu. Sıcakkanlı tavırları ve neşe dolu hareketleri ile dikkat çeken genç yarışmacı Fadime Öznur Güneş kimdir sorusunun cevabı haberimizde…

KUAFÖRÜM SENSİN FADİME ÖZNUR GÜNEŞ KİMDİR?

Kuaförüm Sensin yeni modellerinden biri Fadime Öznur Güneş oldu. Fadime Öznur Güneş yarışmanın en genç isimlerinden birisi ve henüz 18 yaşında.

Yarışmanın en küçüğü olan Fadime Öznur Güneş, Oğlak burcu. Hem okuyup hem çalıştığını söyleyen Öznur Güneş, yarışmaya katılmayı saçlarını çok övdüğü arkadaşları sayesinde yer aldığını söyledi.

Kuaförüm Sensin Fadime Öznur Güneş kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Evli mi? instagram hesabı ile ilgili etiketler kuaförüm sensin Fadime Öznur Güneş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.