Kuaförüm Sensin Baby shower nedir? Nasıl yapılır?

Kuaförüm Sensin Baby shower nedir? Baby shower nasıl yapılır? Kuaförüm Sensin programının konseptlerinden olan baby shower ne demek sorusu araştırılıyor. Baby showerin nasıl yapıldığını ve hangi zamanlarda kullandılığını merak edenler sorgulamalarına başladı.

Dünya çapında her daim eskilere dayanan bir gelenek olan baby shower, bu sefer Kuaförüm Sensin programına yansıdı. Daha öncelerde showering adı altında kutlanan baby showerin farklı kültürleri de bulunmaktadır.

BABY SHOWER NEDİR?

Doğuma kısa bir süre kala yapılan ve amacı anne adayına maddi manevi destek olmak olan bir organizasyon olan baby shower, anne adayını rahatlatmak ve hediye yağmurun tutmak anlamlarını içerir.

Baby shower, diğer bazı partilerden farklı organize edilir. Genellikle yakın bir arkadaş, bir iş arkadaşı ya da akrabalar organizasyon sürecinde buna yardımcı olur.

BABY SHOWER NASIL YAPILIR?

İlk iş baby shower partisinin tarihine ve mekana karar verip davetli listesini oluşturmak. Gecikmeden davetiyeleri göndermelisin ki insanların işlerini ayarlayıp hediyelerini alacak vakti olsun. Ondan sonra bir organizasyon firmasıyla anlaşarak işin büyük kısmıyla onların ilgilenmesini sağlayabilirsin.

Ama eğer "Partinin tüm detaylarıyla kendim ilgileneceğim." diyorsan, parti konseptinin belirlenmesinden pastacıyı bulmaya, baby shower ikramlıklarını hazırlamaktan baby shower masa dekoruna, seni bekleyen bir dizi iş var.

Kuaförüm Sensin Baby shower nedir? Nasıl yapılır? ile ilgili etiketler kuaförüm sensin baby shower Baby shower nedir Baby shower nasıl yapılır
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.