Kuaförüm Sensin 28 Eylül günün birincisi kim? Puan durumu

Kuaförüm Sensin 28 Eylül günün birincisi kim? Puan durumu Merakla izlenen Kuaförüm Sensin yarışmasının 28 Eylül günü birincisi kim olduğunu sizin için araştırdık. Kuaförüm Sensin 28 Eylül günün birincisi kim? Puan durumu

Kuaförüm Sensin 28 Eylül günün birincisi kim? Puan durumu nedir? Show TV'nin sevilen yarışma programı Kuaförüm Sensin yarışmasında bugün yine kıyasıya bir mücadele bizi bekliyor. Haftaya başlarken yarışmaya yeni katılan modeller ve kuaförler iddialarını ortaya koydu. Çiğdem Batur'un sunumu ile jüri koltuğunda muhteşem sesi ile Fatih Ürek, Türkiye’nin en iyi makyaj artistlerinden Seçkin Süngüç’ ün ve Işıl Rençber' in jüri koltuğunda oturduğu Kuaförüm Sensin’ de günün birincisini sizin için araştırdık.

Kuaförüm Sensin 28 Eylül günü kim elendi? Günün birincisi kim? Puan durumu

KUAFÖRÜM SENSİN 28 EYLÜL GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Kuaförüm Sensin’de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kuaförüm Sensin 28 Eylül günün birincisi 16 puan alarak Tayfun, Serap, Nilgün oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 28 EYLÜL PUAN DURUMU NEDİR?

MUSTAFA/ DİLARA / GAMZE : 11

EYLEM / MELTEM / BURÇİN : 10

TANER / ASLI / PINAR : 10

TAYFUN / SERAP / NİLGÜN : 16

Kuaförüm Sensin 28 Eylül günün birincisi kim? Puan durumu ile ilgili etiketler Show TV kuaförüm sensin 28 Eylül 2020 günün birincisi kim oldu puan tablosu puan durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.