Kuaförüm Sensin 28 Ağustos günü kim elendi? Günün birincisi kim? Puan durumu

Kuaförüm Sensin 28 Ağustos günü kim elendi? Puan durumu merakla beklenen Kuaförüm Sensin yarışmasının 28 ağustos günü birincisi kim olduğunu sizin için araştırdık. Kuaförüm Sensin 28 Ağustos günü kim elendi? Puan durumu

Kuaförüm Sensin 28 Ağustos günü kim elendi? Günün birincisi kim? Puan durumu nedir? Show TV'nin sevilen yarışma programı Kuaförüm Sensin yarışmasında bugün yine kıyasıya bir mücadele bizi bekliyor.

Çiğdem Batur'un sunumu ile jüri koltuğunda Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy , Türkiye’nin en iyi makyaj artistlerinden Seçkin Süngüç’ün ve Işıl Rençber'in jüri koltuğunda oturduğu Kuaförüm Sensin’de günün birincisini sizin için araştırdık. Bugün bu dört takımdan kim yarışmaya veda etti?

KUAFÖRÜM SENSİN 28 AĞUSTOS GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU? KİM ELENDİ?

Kuaförüm Sensin’de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Bu hafta Kuaförüm Sensine veda eden takım Gülşen, Gizem ve Nagihan'ın takımı oldu. Kuaförüm Sensin 28 Ağustos günün birincisi aynı puanı alarak Yasin, Yağmur ve Özge takımı ve Tayfun, Serap ve Çiğdem'in takımı oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 28 AĞUSTOS PUAN DURUMU NEDİR?

YASİN / YAĞMUR / ÖZGE : 97

GÜLŞEN / GİZEM / NAGİHAN : 52

KAAN / BÜŞRA / TUĞÇE : 57

TAYFUN / SERAP / ÇİĞDEM : 97

Kuaförüm Sensin 28 Ağustos günü kim elendi? Günün birincisi kim? Puan durumu ile ilgili etiketler 28 Ağustos Show TV kuaförüm sensin günün birincisi kim oldu kim elendi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.