Kuaförüm Sensin 13 Temmuz günün birincisi kim oldu?

Kuaförüm Sensin 13 Temmuz günün birincisi kim oldu? Kuaförüm Sensin programında geçtiğimiz hafta yine kıyasıya bir mucadeleye şahit olduk. Show TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'de 13 Temmuz günün birincisi kim oldu?

Kuaförüm Sensin yarışmasında geçtiğimiz hafta sonu final heyecanı yaşandı. Yine ortaya koydukları saç ve makyaşlarla jüriden en yüksek puanı toplamaya çalışan yarışmacılardan malesef bir takım aralarına veda etti.

Gergin geçen final gününde stüdyoyu neşelendiren, farklı konuşmasıyla dikkat çeken Banu oldu. Banu’nun akrabalık bağları ile ilgili sorulara verdiği cevaplar herkesi güldürdü. Kayınvalide, görümce, bacanak ne varsa birbirine karıştıran Banu’yu dinlerken hem rakipleri hem jüri üyeleri kahkahalar attı.

Kuaförüm Sensin 13 Temmuz günün birincisi kim oldu?

Kuaförüm Sensin finalinde elenenler ise Ali ve Ece oldu. Ekip arkadaşı ile hafta boyu sorun yaşayan Ece, çok çabalamasına rağmen Ali’nin rahat tavırları yüzünden elendikleri için üzgün olduğunu gözyaşlarıyla söyledi. Başladığımız yeni haftada ise takımlar yine kıyasıya mucadele ediyor. Peki 13 Temmuz pazartesi günü kim birinci oldu?

Günün puan tablosu şu şekilde;

Aytekin/ Dilek/ Banu : 14
Engin/ Koray/ Özlem : 11
Berna/ Gül/ Çiğdem : 14
Tayfun/ Serap/ Hazal :11

10 BİN TL'Yİ KİM KAZANDI?

Yine kıyasıya geçen bir haftanın ardından haftayı birinci tamalayan takım Teyfun ve Serap oldu.Tayfun ve Serap 10 bin TL'lik ödülün sahibi oldu.

 

Kuaförüm Sensin 13 Temmuz günün birincisi kim oldu? ile ilgili etiketler kuaförüm sensin birinci Yarışma kim elendi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.