Kuaförüm Sensin 12 Ağustos neden yok? Yeni bölüm ne zaman

Kuaförüm Sensin 12 Ağustos neden yok? Yeni bölüm ne zaman sorusunun cevabı merak ediliyor. Kuaförüm sensin programının sunucusu Gözde Kansu'nun ayrılışından sonra kimin sunucağı merak ediliyor. Kuaförüm Sensin 12 Ağustos neden yok? Yeni bölüm ne zaman

Kuaförüm Sensin 12 Ağustos neden yok? Yeni bölüm ne zaman? Ekranların sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'in 12 Ağustos günü neden yayınlanmadığı merak ediliyor. Show TV ekranlarının gündüz programlarından biri olan Kuaförüm Sensin dikkat çeken jüri ve yarışmacılarıyla ilgi gören bir yarışma.

Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan Kuaförüm Sensin programının jüri üyelerinde başlayan değişiklik izleyenlerin oldukça dikkatini çekmişti. Ancak 7 Ağustos tarihinde programın sunucusu Gözde Kansu canlı yayında Kuaförüm Sensin’den ayrıldığını söyleyince izleyenler bir anda neye uğradığını şaşırdı.

KUAFÖRÜM SENSİN 12 AĞUSTOS NEDEN YOK?

Kuaförüm Sensin sunucusu Gözde Kansu’nun programdan ayrıldığını açıklaması sonrasında işler biraz değişti. Kuaförüm Senin için henüz yeni sunucu bulunmaması sonrasında Show TV 10 Ağustos Pazartesi yayın akışından program kaldırılmıştı. Kuaförüm Sensin 12 Ağustos Çarşamba günü de yayınlanmayacak. Son gelen bilgiler doğrultusunda ise Kuaförüm Sensin programının bittiği iddia edildi.

Kuaförüm Sensin 12 Ağustos neden yok? Yeni bölüm ne zaman ile ilgili etiketler 11 Ağustos YÖK Show TV Kuaförüm Senin neden yayın akışı Yeni sunucusu kim
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.