Kuaförler kapandı mı? Sokağa Çıkma yasağında Kuaför çalışma saatleri nedir?

Kuaförler kapandı mı? Sokağa çıkma yasağında kuaförlerin çalışma saatleri nedir sorularının yanıtı haberimizde. Koronavirüs vaka sayılarının artması ve yeni kısıtlama kararlarının açıklanması sonrası vatandaşlar kuaförlerin çalışma saatlerini merak ediyor.

Kuaförler kapandı mı? Kuaförlerin sokağa çıkma yasağında çalışma saatleri nedir? İşte detaylar..

KUAFÖRLER KAPANDI MI?

Coronavirüsle mücadele kapsamında berberlerin ve kuaförlerin kapanış tarihine ilişkin güncel açıklamalar yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamada, güzellik merkezi, kuaför ve berberlerin belirli şartlara uymak koşulu ile sadece 10.00-20.00 saatlerinde hizmet vereceğini duyurdu…

BERBERLER VE KUAFÖRLER KAPANDI MI?

Başkan Erdoğan: "Alışveriş merkezi, market, restoran, berber ve kuaför gibi işletmelerin çalışma süreleri saat 10.00 ile 20.00 arası olarak sınırlanacak."

BERBER VE KUAFÖRLERİN ÇALIŞMA SAATLERİ 2020!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemler neticesinde 81 il genelindeki berber ve kuaförlerin çalışma saatleri değişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, '' Alışveriş merkezi, market, restoran, berber ve kuaför gibi işletmelerin çalışma süreleri saat 10.00 ile 20.00 arası olarak sınırlanacak. Hafta sonları tedarik ve üretim zincirleri aksamayacak şekilde 10.00 ile 20.00 saatleri arası dışında sokağa çıkma sınırlaması uygulanacak. Restoran ve kafelerde sadece paket servis uygulamasına geçilecek.'' dedi.

 

Kuaförler kapandı mı? Sokağa Çıkma yasağında Kuaför çalışma saatleri nedir? ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan kuaförler kapandı mı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.