Kuaföre Para Vermeyin! Evde Hazırlayacağınız Tüy Dökücü Kremle Pürüzsüz Bir Yüze Kavuşun!

Evde tüy dökücü krem hazırlayarak kuaför masraflarınızı bitirebilirisiniz. Yüzünüdeki istenmeyen tüylerin varlığı PCOD veya Tirpid gibi tıbbı rahatsızlıkların işaretidir. Yüzdeki tüyleri alma işlemleri arasında ağda ve lazer tedavisidir. Ancak bu yöntem pahalıdır. Biz de evde tüy dökücü krem tarifi ile yüzünüzdeki tüylerin varlığına son veriyoruz.

Yüzünüdeki istenmeyen tüyleri hem etkili hem doğal bir şekilde yok edecek tarif mutfağınızda saklı. Bazı kadınların yüzlerindeki kıllar ince görünmez iken bazılarında kalın ve siyah olabiliyor. Ancak kuaförde çözülebilecek epilasyon müdaheleleri oldukça pahalıya mal olabiliyor. Tüy dökücü kremlerin de pahalı olduğu bir gerçek. Biz de evde tüy dökücü krem nasıl hazırlanır sorusuna yanıt aradık.

İşte evde tüy dökücü kremle yüzünüzdeki tüylerden kurtulmanın yolları...

LİMON, ŞEKER VE SU

1 yemek kaşığı şeker, 2 yemek kaşığı limon suyu ve 3 yemek kaşığı su kullanarak bir paket hazırlayın. Karışımı bir pamuk yardımıyla yüzünüze uygulayın ve 20-30 dakika bekletin. Su ile durulayın.

Paket, istenmeyen tüylerin çıkarılmasına yardımcı olabilir. Limonun ağartıcı özellikleri ve şekerin peeling özelliği cildi aydınlatır ve cilde uzun süreli bir parlaklık verir.

Kuaföre Para Vermeyin! Evde Hazırlayacağınız Tüy Dökücü Kremle Pürüzsüz Bir Yüze Kavuşun!

UN, ZERDEÇAL VE GÜL SUYU

Sadece tüyleri almakla kalmaz, aynı zamanda cildinizi nemli ve yumuşak tutar ve ona canlı bir parlaklık verir. Un ve zerdeçalı eşit oranlarda gül suyuyla karıştırın. Yüzünüzü temizleyin ve paketi uygulayın. 15 ila 20 dakika kurumaya bırakın. Ardından su ile durulayın ve yüzünüzü nemlendirin.

Muz ve Yulaf Ezmesi

Muz sadece bağırsaklarınız için iyi değildir, aynı zamanda yüzdeki tüyleri alma konusunda bazı şaşırtıcı özelliklere sahiptir. Yulaf ezmesinin harika bir peeling ve temizlik maddesi olduğu kanıtlanmıştır. Ovma, ezilmiş bir muza 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi eklenerek hazırlanabilir. Macunu yüzünüze 15-20 dakika uygulayın ve ardından suyla yıkayın.

PAPAYA VE ZERDEÇAL MASKE

Cildinizin dokusu biraz pürüzlüyse, istenmeyen tüylerden kurtulmanın yanı sıra pürüzsüz bir cilt elde etmek için bu maskeyi uygulamalısınız.

Bir dilim papayayı ezin ve üzerine bir yemek kaşığı zerdeçal tozu ekleyin. Yüzünüze dairesel bir şekilde masaj yapın ve 10 dakika bekletin. Sihri görmek için suyla yıkayın.

YUMURTA BEYAZI, MISIR NİŞASTA VE ŞEKER

Yumurta protein açısından zengindir ve parlak saçlara sahip olmak için çeşitli saç maskelerinde kullanılır. Peki yumurta beyazının yüzünüzdeki fazla tüyleri almak için kullanılabileceğini biliyor muydunuz? Kalıcı bir etki için bu paketi kullanın.

Bir yumurtayı kırın ve yumurtanın beyazını bir kaseye alın, üzerine bir yemek kaşığı mısır nişastası ve şekeri ekleyin. Yüzünüze uygulayın ve 30 dakika bekleyin. 30 dakika sonra maskeyi soyun. İlginç bir şekilde, sadece istenmeyen tüyleri değil aynı zamanda ölü deri hücrelerini de yok edecektir.

Kuaföre Para Vermeyin! Evde Hazırlayacağınız Tüy Dökücü Kremle Pürüzsüz Bir Yüze Kavuşun! ile ilgili etiketler evde tüy dökücü krem nasıl yapılır?
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.