Kuaför görünümünün altından kürtaj kliniği çıktı!

İstanbul'da İl Sağlık Müdürlüğü ve polis ekipleri yasa dışı kürtaj yapıldığı belirlenen Arnavutköy’deki bir güzellik merkezine baskın düzenledi.. Suriyelilere ait olduğu belirlenen güzellik merkezi görünümündeki kürtaj polikliniği mühürlendi. Klinikte yasa dışı kürtaj için kullanıldığı düşünülen araç gereçlerle ilaçlar bulundu. Klinikle ilgili olarak 5 kişi gözaltına alındı.

Arnavutköy, Anadolu Mahallesi, Nurbanu Sokak'taki bir adreste yasa dışı poliklinik işletildiği ve ‘kürtaj’ yapıldığı ihbarı polisi ve İl Sağlık Müdürlüğü Arnavutköy ilçe ekiplerini harekete geçirdi.

Sözcü'den Habib Atam'ın haberine göre, ekipler, dış tarafında ‘Bayan kuaförü’ yazılı adrese girince, hastaya yatağı ve muayene odalarıyla karşılaştı. Ayrıca, kürtaj operasyonlarında kullanılan medikal malzemelerle çok sayıda ilaç da ele geçirildi.

Kuaför görünümünün altından kürtaj kliniği çıktı!

KADIN ÇOCUK POLİKLİNİĞİ

Üzerinde Arapça “Kadın çocuk polikliniği- Bebek izleme noktası” yazılı çok sayıda kartvizit bulundu. Faryal M. adına düzenlenen kartvizitlere delil olarak el konuldu. İş yeri ise mühürlendi.

Kuaför görünümünün altından kürtaj kliniği çıktı! - Resim : 2

GÖZALTINA ALINDILAR

Baskın düzenlenen adresteki kasiyer olarak çalışan Suriyeli Sidra M., ruhsatsız işletmenin sahibi olduğu öne sürülen Suriyeli Aldo M. ve muayene olmak için sıra bekleyen 3 kişi İstanbul Emniyeti'ne bağlı ilçe ekiplerince gözaltına alındı.

Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler serbest bırakıldı.

Kuaför görünümünün altından kürtaj kliniği çıktı! - Resim : 3

KÜÇÜKÇEKMECE'DE ORTAYA ÇIKAN ÇOCUK ANNELER SKANDALI

Arnavutköy'deki yasa dışı kürtaj polikiliniği Küçükçekmece'de bir sağlık çalışanının ortaya çıkardığı Suriyeli çocuk anneler skandalını hatırlattı. 

Soysal hizmet uzmanı İclal N. 115 çocuk annenin kaydının polise bildirilmediğini farkedip önce hastane yönetimine durumu aksettirmiş, oradan bir sonuç alamayınca savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. 

Kuaför görünümünün altından kürtaj kliniği çıktı! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.