Krzysztof Piatek, Premier Lig yolcusu!

Milan'ın satmaya sıcak baktığı Polonyalı golcü Krzysztof Piatek için Premier Lig'den 3 talip var.

Serie A ekibi Milan'ın golcüsü Krzysztof Piatek'le üç Premier Lig kulübü ilgileniyor.

Geçen sezon Genoa'dan 38 milyon euroya transfer ettiği 24 yaşındaki golcüden umduğunu bulamayan Milan, futbolcunun ayrılığına sıcak bakıyor. Zlatan Ibrahimovic'i renklerine bağlayan İtalyan ekibi, Piatek'in bonservisinin karşılanmasını istiyor.

Krzysztof Piatek, Premier Lig yolcusu!

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Aston Villa ve Newcastle United'ın markajında olan Piatek için Tottenham da devreye girdi. Sakatlığı nedeniyle bir süre Harry Kane'den mahrum kalacak olan Jose Mourinho'nun ekibi gol yollarındaki etkinliğini Piatek transferiyle artırmak istiyor.

Geçen sezonun ilk yarısında Genoa'da sergilediği performansla dikkat çeken ve 21 resmi maçta attığı 20 golle Milan'ın yolunu tutan Piatek bu sezon kırmızı-siyahlı formayla Serie A'da 18 maçta yalnızca 4 gol kaydetti.

Krzysztof Piatek, Premier Lig yolcusu! ile ilgili etiketler Tottenham Premier Lig Milan Aston Villa Newcastle United Serie A
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.