'KRT TV'ye Kılıçdaroğlu baskısı' iddiası! O programın kaldırılma talimatını verdi mi?

Cumhuriyet Halk Partisi'ne yakınlığıyla bilinen KRT TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdiki Zaman programı yayından kaldırılmıştı. Programın yorumcularından CHP’li Barış Yarkadaş, programın neden bittiği konusunda kendilerini bir açıklama yapılmadığını söylerken, isteğin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldiği iddia edildi.

KRT TV’de Şimdiki Zaman depremi yaşandı. Gürkan Hacır’ın sunduğu ve CHP’li Barış Yarkadaş'ın sürekli yorumcu olduğu Şimdiki Zaman programı 2 gün önce KRT TV yönetimi tarafından yayından kaldırılmıştı.

Sosyal medyadan konuyla ilgili hiçbir açıklama yapılmadığını belirten yorumcu Barış Yarkadaş, "KRT TV yönetimi programı yayından kaldırırken herhangi bir gerekçe göstermedi. O yüzden bir gerekçe yazamıyorum." demişti.

Medya Tava'nın haberine göre; programın yayından kaldırılması talimatını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu verdi. Kılıçdaroğlu’nun programdan çeşitli sebeplerle rahatsızlık duyduğu, helalleşme çağrısına yapılan eleştirilerin Kılıçdaroğlu'nun rahatsızlığını daha da arttırdığı öne sürüldü. CHP'den bazı MYK üyelerinin de, "Desteklediğimiz kanallarda bizim eleştirilmemiz doğru değil." dedikleri ifade edilirken, programda Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanı adaylığının önünün kesilmesine yönelik itirazların da rahatsızlık sebepleri arasında olduğu iddia edildi.

Şimdiki Zaman programı daha önce de yüksek reyting oranlarına rağmen Halk TV'de yayından kaldırılmış ve daha sonra KRT TV'de yayın hayatına devam etmişti.

'KRT TV'ye Kılıçdaroğlu baskısı' iddiası! O programın kaldırılma talimatını verdi mi? ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Barış Yarkadaş CHP Şimdiki Zaman gürkan hacır krt tv yayından kalktı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.