Kriz yaşanan Polonya - Belarus sınırında cansız bir beden bulundu!

Polonya polisi, krizin sürdüğü Belarus sınırında yakınlarında Suriyeli genç bir erkeğe ait cansız beden bulunduğunu açıkladı.

Göçmenlerin daha iyi yaşam umuduyla Avrupa'ya geçmek üzere dayandığı Belarus-Polonya sınırındaki tehlike giderek artıyor.

İKİ SINIRIN ARASINDA BİR SURİYELİ'NİN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Polonya polisi tarafından yapılan açıklamada, Belarus sınırında Wolka Terechowska köyü yakınlarındaki ormanda Suriyeli genç bir adamın cansız bedeninin bulunduğu duyuruldu.

Olay yerinde yapılan ilk incelemelerde genç adamın ölüm nedeninin belirlenemediği aktarıldı.

UMUT DOLU BEKLEYİŞ, ÖLÜMÜ BEKLEYİŞE DÖNÜŞMEK ÜZERE

Açlığa ve dondurucu soğuğa direnen göçmenlerin kurdukları derme çatma kamplardaki umut dolu bekleyişi sürerken, yaşam koşulları giderek kötüleşiyor.

 

Kriz yaşanan Polonya - Belarus sınırında cansız bir beden bulundu! ile ilgili etiketler Polonya Belarus Ceset göçmen Suriyeli sınır beden dram soğuk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.