Kriz sona erdi mi? Büyükelçilerin İngilizce açıklamasıyla Türkçe mesaj arasında dikkat çeken fark!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsunun yeni bölümünde, Osman Kavala çağrısı yapan 10 ülke büyükelçisinin geri adımını, FETÖ'cü Adem Yavuz Arslan'ın 'Geri döneceğiz, kurumları alacağız' mesajını, ABD Başkanı Biden ile Fener Rum Patriği Barholomeos'un görüşmesinin detaylarını, ABD'nin yeni Ankara Büyükelçisi Jeff Flake'in Türkiye'ye yönelik sert sözlerini ve Meral Akşener'in Ekrem İmamoğlu güzellemelerini masaya yatırdı.

"ABD OLUŞTURDUĞU CEPHE ÜZERİNDEN TÜRKİYE'YE SALDIRMAYA DEVAM EDECEK"

Ceyhun Bozkurt, "Bu sürecin bir an önce sonuçlandırılması lazım. Ancak yargı da kolay bir süreçten geçmedi, baskı altına alınmamalı. Biz Halkbank davasında ABD'ye bir ültimatom vermedik. Kardeş dediğimiz Azerbaycan'a bile bunu diplomatik olarak söyleyemeyiz. Türkçe ve İngilizce açıklamalarında fark var. 'Geçenki açıklamamızın devamını sürdüreceğiz' anlamında pozisyonumuzu koruyacağız diyor. Gelinen pozisyonda ABD frene bastı ama 'pozisyonumu koruyorum' dedi. Ardından da Blinken'ın tehditkar açıklamaları var. ABD oluşturduğu cephe üzerinden Türkiye'ye saldırmaya devam edecek. Karşımızda  zayıflatmamız gereken bir kutup var. ABD geri adım atmayacak, PYD'den güç alarak hareket ediyor. Gördüğüm bir fotoğraf var; ciddi bir strateji izliyorlar ve Cumhurbaşkanı Erdoğan üzerinden Türkiye'ye karşı algı operasyonu yapıyorlar.

"TÜRKİYE CUMHURİYETİ ÇÖKER Mİ SANIYORSUNUZ?"

KHK'lıları göreve iade edeceğim diyen Kılıçdaroğlu; Öz, Kürek, Yılmazer nereye yerleştirilecek? Bunun açıklamasını bekliyoruz.  Bu işin bedeli çok ağır oluyor ama Türkiye Cumhuriyeti çöker mi sanıyorsunuz?

"JEFF BLAKE BIDEN YÖNETİMİNİN İSTEDİĞİ ŞEYLERİ PERVASIZCA SÖYLÜYOR"

Açıklamalarında 'İnanç topluluğu' derken sadece patrikhaneyi kastetmiyor. Türkleri bile Şii-Sünni Türk olarak bölmeye çalışıyorlar. FETÖ'cüleri cesaretlendiren taarruz bu ve benzeri olaylardır. ABD'nin yeni Ankara Büyükelçisi Jeff Flake Biden yönetiminin istediği şeyleri pervasızca söylüyor." ifadelerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Kriz sona erdi mi? Büyükelçilerin İngilizce açıklamasıyla Türkçe mesaj arasında dikkat çeken fark! ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun ABD 10 büyükelçi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.