Çavuşoğlu ve Akar'dan Libya çıkarması

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Güler ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu temaslarda bulunmak üzere Libya'ya gitti. Heyette MİT Başkanı Hakan Fidan'ın da bulunması dikkat çekti.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan, Libya'ya sürpriz ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında, ikili ilişkilerin ele alınması ve bölgesel konularda görüş alışverişinde bulunulması öngörülüyor.

Çavuşoğlu ve Akar'dan Libya çıkarması

TRABLUS’A GİTTİLER

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Güler ile Libya’nın Başkenti Trablus’a gitti" denildi.

Çavuşoğlu ve Akar'dan Libya çıkarması - Resim : 2

Çavuşoğlu ve Akar'dan Libya çıkarması ile ilgili etiketler Mevlüt Çavuşoğlu Hulusi Akar Libya Yaşar Güler Hakan Fidan trablus
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.