Kritik ziyaret! ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Sherman Türkiye'de

ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Wendy Sherman, Türkiye'ye geldi. Sherman, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi İbrahim Kalın ile görüşmek için Dolmabahçe Çalışma Ofisi'ne geçti.

ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Wendy Sherman, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi İbrahim Kalın ile görüşmek için Dolmabahçe Çalışma Ofisi'ne geldi.

ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Wendy Sherman, 4 ve 11 Mart tarihleri arasında Türkiye, İspanya, Fas, Cezayir ve Mısır ülkelerini ziyaret edeceğini açıklamıştı.

Bu kapsamda ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Wendy Sherman, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi İbrahim Kalın ile görüşmek için Dolmabahçe Çalışma Ofisi'ne saat 19.30’da giriş yaptı.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, basına kapalı bir şekilde heyetler arası görüşmelerin gerçekleştirileceği öğrenildi.

Kritik ziyaret! ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Sherman Türkiye'de ile ilgili etiketler ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Wendy Sherman Türkiye ziyareti Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Sedat Önal
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.