Kritik zirve sona erdi! Süper Lig ne zaman başlayacak?

Bakan Kasapoğlu, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil ile bugün telekonferans görüşmesi yaptı. Son gelişmelerin değerlendirildiği toplantıda, Haziran ortasında yeniden başlaması öngörülen lig takvimi görüşüldü.

Saat 14.00'de başlayan zirve yaklaşık 3 saat sürdü. Bakan Kasapoğlu, liglerin durumuyla ilgili, "Hepimiz için asıl olan, liglerin tamamlanmasıdır. Bu yolda da Bilim Kurulu başta olmak üzere, sağlık kuruluşlarımızın yönlendirmeleri, sağlık otoritelerinin, uluslararası kurumların yaklaşımları çok önemli bir rehberdir. Bir sporcumuzun sağlığını, bir maça ya da organizasyona değişmeyeceğimizi en başından beri ifade ediyoruz.'' ifadelerini kullandı. Toplantı konuları ve tüm detaylar Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın resmi sitesinden paylaşıldı.


Kritik zirve sona erdi! Süper Lig ne zaman başlayacak?

Son dakika gelişmesi... Süper Lig’in yeniden başlamasıyla ilgili bugün kritik bir toplantı yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Futbol Federayonu Başkanı Nihat Özdemir, Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil ile kulüp başkanları telekonferans yöntemiyle görüştü.

Toplantıda, Bilim Kurulu üyesi Prof.Dr. Alpay Azap ve Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) açıklamaları ışığında liglerin Ağustos ayının ilk haftasında bitirilmesini tavsiye eden UEFA İcra Komitesi’nin kararı değerlendirildi. Saat 14.00’te başayan telekonferansta, TFF ve kulüplerin yaptıkları çalışmaların raporları dikkate alınarak Haziran ayının ortasında başlaması öngörülen ligle ilgili takvim çalışması yapıldı.

 

 

Kritik zirve sona erdi! Süper Lig ne zaman başlayacak? ile ilgili etiketler Mehmet Muharrem Kasapoğlu Mehmet Kasapoğlu TFF Bakan Kasapoğlu Koronavirüs Korona Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.