Kritik derbide en farklı galibiyet Beşiktaş'ın!

Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Zirve yarışındaki iki takım için hayati tehlike taşıyan bu dev derbide iki taraf da 3 puan için ter dökecek. Beşiktaş - Fenerbahçe derbilerinde en farklı galibiyeti siyah-beyazlı ekip aldı.

Süper Lig'de 31. hafta karşılaşmasında Beşiktaş evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek. Şampiyonluk için savaşan iki takımın kozlarını paylaşmasına saatler kaldı.

Ligde 63 puanla 1. sırada bulunan Beşiktaş ve 58 puanla 3. sırada yer alan Fenerbahçe kozlarını paylaşacak. Kızışan zirve yarışında bu sezonu şampiyonluk ile tamamlamak isteyen iki takımın mücadelesine dev derbide şahit olacağız.

LİGDE EN FARKLI GALİBİYET BEŞİKTAŞ'IN

Fenerbahçe ve Beşiktaş tarihinde en farklı galibiyet rekoru Beşiktaş'ın elinde. Siyah-beyazlı ekip, 23 Mart 1941'deki özel karşılaşmayı 7-1 kazandı. Ligde de 6 Ocak 1990'da Fenerbahçe'yi 5-1 yenerek rakibine karşı en farklı skorlu galibiyetine ulaştı.   

Fenerbahçe ise Beşiktaş karşısında en farklı skorlu galibiyetini 6 Aralık 1958'de oynanan özel maçta 7-0'lık skorla aldı. Beşiktaş ligde 5-1'lik skor ile en farklı galibiyetini alırken Fenerbahçe ise 3-0'lık skor ile Beşiktaş'a karşı ligdeki en farklı galibiyetini yaşadı.

İki takımın arasındaki en gollü mücadele 1974'te yapılan TSYD Kupası'nda Beşiktaş'ın 5-4'lük galibiyeti ile meydana geldi.

Kritik derbide en farklı galibiyet Beşiktaş'ın! ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe Beşiktaş Derbi
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.