Kritik buluşma: Etiyopya lideri Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin dış politikalarında en kritik öneme sahip ülkelerden biri olan Etiyopya'nın Başbakanı Abiy Ahmed Ali'yi kabul etti.

Somali ve Libya'nın güvenliği için en kritik ülkelerden biri olan ve Doğu Akdeniz politikasında çok önemli bir yer tutan; üstelik Bayraktar TB2 satın alan Etiyopya lideri, İstanbul'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

AFRİKA VE TÜRKİYE, İSTANBUL'DA BULUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3. Türkiye-Afrika Ortaklık Zirvesi kapsamında Türkiye'ye gelen Etiyopya Başbakanı Abiy Ahmed Ali’yi kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisindeki görüşme basına kapalı bir şekilde gerçekleştirildi.

'BAHTİYARLIK DUYUYORUM'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter üzerinden bir paylaşım yaparak '3. Türkiye - Afrika Ortaklık Zirvesi vesilesiyle Afrikalı gençlerle Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’nde bir buluşma gerçekleştirdim. Ülkelerine döndüklerinde Türkiye’nin fahri temsilcileri olacak bu gençlerimizin samimiyetinden büyük bir bahtiyarlık duyuyorum.' ifadelerini kullandı.

Kritik buluşma: Etiyopya lideri Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluştu ile ilgili etiketler İstanbul Erdoğan Etiyopya abbiy ahmed zirve

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.